Стаття 66. Перерва для відпочинку і харчування

Кодекс законів про працю України (ЗМІСТ) Інши кодекси
  • 1834

    Переглядів

  • 1834

    Переглядів

  • Додати в обране

    Працівникам надається перерва для відпочинку і харчування тривалістю не більше двох годин. Перерва не включається в робочий час. Перерва для відпочинку і харчування повинна надаватись, як правило, через чотири години після початку роботи.

    Час початку і закінчення перерви встановлюється правилами внутрішнього трудового розпорядку.

    Працівники використовують час перерви на свій розсуд. На цей час вони можуть відлучатися з місця роботи.

    На тих роботах, де через умови виробництва перерву встановити не можна, працівникові повинна бути надана можливість приймання їжі протягом робочого часу. Перелік таких робіт, порядок і місце приймання їжі встановлюються роботодавцем за погодженням з виборним органом первинної профспілкової організації (профспілковим представником) підприємства, установи, організації.

    {Стаття 66 із змінами, внесеними згідно з Указом ПВР № 4617-10 від 24.01.83 ; Законами № 871-12 від 20.03.91 , № 1096-IV від 10.07.2003 }

    Попередня

    88/311

    Наступна
    Додати в обране
    logo

    Юридичні застереження

    Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

    Повний текст