Головна Сервіси для юристів ... Закони Кодекс України про адміністративні правопорушення Стаття 166-22. Порушення вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів Стаття 166-22. Порушення вимог законодавства про б...

Стаття 166-22. Порушення вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів

Кодекс України про адміністративні правопорушення (ЗМІСТ) Інши кодекси
  • 874

    Переглядів

  • 874

    Переглядів

  • Додати в обране

    Реалізація незареєстрованих об’єктів санітарних заходів, передбачених Законом України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів", -

    тягне за собою накладення штрафу на громадян від сорока п’яти до шістдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

    Обіг непридатних харчових продуктів -

    тягне за собою накладення штрафу на громадян від тридцяти до сорока п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

    Порушення значень параметрів безпечності об’єктів санітарних заходів, встановлених законодавством про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів, -

    тягне за собою накладення штрафу на громадян від п’ятдесяти до шістдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

    Примітка. Термін "обіг", що застосовується у цій статті, вживається у значенні, наведеному у Законі України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів.

    {Кодекс доповнено статтею 166 - 22 згідно із Законом № 1602-VII від 22.07.2014 }

    Попередня

    350/775

    Наступна
    Додати в обране
    logo

    Юридичні застереження

    Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

    Повний текст