Головна Сервіси для юристів ... Закони Про виноград та виноградне вино Стаття 11. Алкогольні напої виноградного походження Стаття 11. Алкогольні напої виноградного походженн...

Стаття 11. Алкогольні напої виноградного походження

Про виноград та виноградне вино (ЗМІСТ) Інші закони
  • 988

    Переглядів

  • 988

    Переглядів

  • Додати в обране

    {Назва статті 11 в редакції Закону № 3427-IV від 09.02.2006 }

    Ароматизовані вина - вина виноградного походження, у тому числі вермути, отримані шляхом змішування сухих та/або кріплених виноматеріалів, спиртових рослинних екстрактів, спирту етилового ректифікованого та цукру або цукровмісних матеріалів.

    {Статтю 11 доповнено новою частиною першою згідно із Законом № 2974-VI від 03.02.2011 }

    Коньяки України - міцні алкогольні напої з характерними букетом і смаком, виготовлені шляхом купажу коньячних спиртів, отриманих методом дистиляції коньячних виноматеріалів на спеціальних мідних апаратах з фракціонуванням, витриманих не менше 3 років у дубовій тарі або нержавіючих чи емальованих ємкостях з дубовою клепкою. Тривалість відпочинку коньяків України після купажу встановлюється рішенням суб’єкта господарювання. Коньяки України можуть випускатися під власною назвою.

    {Частина статті 11 в редакції Закону № 3427-IV від 09.02.2006 ; із змінами, внесеними згідно із Законом № 2245-VIII від 07.12.2017 }

    Вермути - група ароматизованих вин, отриманих шляхом купажування спеціально оброблених столових або кріплених виноградних виноматеріалів з додаванням спирту етилового ректифікованого, сахарози або цукровмісних матеріалів та спиртових настоїв (екстрактів) пряно-ароматичної сировини, до складу якої обов'язково входить полин.

    {Частина третя статті 11 в редакції Закону № 2974-VI від 03.02.2011 }

    Бренді - міцні алкогольні напої з характерним букетом і смаком, що виготовляються з витриманих у дубовій тарі або у ємностях з нержавіючої сталі з дубовою клепкою спиртів, отриманих шляхом дистиляції виноградної сировини, у спосіб доведення їх до кондицій готових напоїв пом'якшеною водою з додаванням цукрового сиропу та цукрового колеру. Тривалість відпочинку бренді після купажу встановлюється рішенням суб’єкта господарювання.

    {Статтю 11 доповнено частиною згідно із Законом № 3427-IV від 09.02.2006 ; в редакції Закону № 2974-VI від 03.02.2011 ; із змінами, внесеними згідно із Законом № 2245-VIII від 07.12.2017 }

    Для алкогольних напоїв, що не відповідають вимогам, встановленим цим Законом для термінів "Коньяк України" та "Шампанське України", забороняється у загальній та власній назвах виробу вживати слова "Коньяк" або "Шампанське", їх однокореневі (споріднені) та співзвучні до них слова.

    {Статтю 11 доповнено частиною згідно із Законом № 3427-IV від 09.02.2006 }

    Попередня

    11/15

    Наступна
    Додати в обране
    logo

    Юридичні застереження

    Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

    Повний текст