Головна Сервіси для юристів ... Закони Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів Стаття 5-1. Повноваження Кабінету Міністрів України Стаття 5-1. Повноваження Кабінету Міністрів Україн...

Стаття 5-1. Повноваження Кабінету Міністрів України

Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів (ЗМІСТ) Інші закони
  • 42

    Переглядів

  • 42

    Переглядів

  • Додати в обране

    1. Кабінет Міністрів України:

    1) спрямовує, координує та контролює діяльність органів виконавчої влади у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів;

    2) забезпечує здійснення державної політики у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів;

    3) здійснює інші повноваження, визначені цим Законом.

    2. Кабінет Міністрів України затверджує:

    1) порядок видачі, відмови у видачі, анулювання, тимчасового припинення дії, переоформлення, поновлення дії експлуатаційного дозволу;

    2) форму експлуатаційного дозволу;

    3) порядок державної реєстрації об’єктів санітарних заходів, а також вимоги до форми та змісту документів;

    4) порядок уповноваження та критерії, яким повинна відповідати особа, уповноважена на проведення наукової оцінки безпечності об’єкта (оцінки ризику).

    {Закон доповнено статтею 5 - 1 згідно із Законом № 3221-IX від 30.06.2023 }

    Попередня

    6/70

    Наступна
    Додати в обране
    logo

    Юридичні застереження

    Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

    Повний текст