Головна Сервіси для юристів ... Закони Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів Стаття 50. Гігієнічні вимоги до пакування харчових продуктів, включаючи первинне пакування Стаття 50. Гігієнічні вимоги до пакування харчових...

Стаття 50. Гігієнічні вимоги до пакування харчових продуктів, включаючи первинне пакування

Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів (ЗМІСТ) Інші закони
  • 1473

    Переглядів

  • 1473

    Переглядів

  • Додати в обране

    1. Оператори ринку під час здійснення пакування харчових продуктів, включаючи первинне пакування, зобов’язані забезпечити дотримання таких вимог:

    1) матеріали, які використовуються для пакування, включаючи первинне пакування, не повинні бути джерелом забруднення;

    2) матеріали для первинного пакування зберігаються у спосіб, який унеможливлює їх забруднення;

    3) пакування, включаючи первинне пакування, здійснюється у спосіб, що унеможливлює забруднення продуктів та цілісність упаковки.

    2. Матеріали, які використовуються для пакування, включаючи для первинного пакування, що використовуються повторно, повинні легко чиститися і в разі необхідності дезінфікуватися.

    Попередня

    56/70

    Наступна
    Додати в обране
    logo

    Юридичні застереження

    Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

    Повний текст