Головна Сервіси для юристів ... Закони Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів Стаття 4. Державне регулювання у сфері безпечності харчових продуктів Стаття 4. Державне регулювання у сфері безпечності...

Стаття 4. Державне регулювання у сфері безпечності харчових продуктів

Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів (ЗМІСТ) Інші закони
  • 828

    Переглядів

  • 828

    Переглядів

  • Додати в обране

    1. Державне регулювання у сфері безпечності харчових продуктів здійснюється з метою захисту життя, здоров’я та інтересів споживачів.

    2. Держава здійснює регулювання безпечності та окремих показників якості харчових продуктів шляхом:

    встановлення санітарних заходів;

    встановлення вимог до окремих показників якості харчових продуктів;

    державної реєстрації визначених цим Законом об’єктів санітарних заходів;

    видачі, припинення, анулювання та поновлення експлуатаційного дозволу;

    інформування та підвищення обізнаності операторів ринку і споживачів щодо безпечності та окремих показників якості харчових продуктів;

    встановлення вимог щодо стану здоров’я персоналу потужностей;

    участі у роботі відповідних міжнародних організацій;

    здійснення державного контролю;

    притягнення операторів ринку, їх посадових осіб до відповідальності у разі порушення законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів.

    Попередня

    4/68

    Наступна
    Додати в обране
    logo

    Юридичні застереження

    Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

    Повний текст