Головна Сервіси для юристів ... Закони Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів Стаття 46. Гігієнічні вимоги під час поводження з харчовими відходами Стаття 46. Гігієнічні вимоги під час поводження з ...

Стаття 46. Гігієнічні вимоги під час поводження з харчовими відходами

Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів (ЗМІСТ) Інші закони
  • 844

    Переглядів

  • 844

    Переглядів

  • Додати в обране

    1. Оператори ринку під час поводження з харчовими відходами (неїстівні субпродукти та інші залишки) повинні:

    1) якомога швидше видаляти харчові відходи з приміщення, де є харчові продукти;

    2) розміщувати харчові відходи у закритих контейнерах, сконструйованих таким чином, щоб забезпечити максимальний рівень захисту та їх дезінфекцію;

    3) дотримуватися відповідних положень законодавства щодо зберігання і утилізації (знищення) харчових та інших відходів та/або мати договори щодо їх утилізації (знищення).

    2. Харчові відходи знищуються відповідно до законодавства.

    Попередня

    52/70

    Наступна
    Додати в обране
    logo

    Юридичні застереження

    Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

    Повний текст