Главная Сервисы для юристов ... Законы Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів Стаття 46. Гігієнічні вимоги під час поводження з харчовими відходами Стаття 46. Гігієнічні вимоги під час поводження з ...

Стаття 46. Гігієнічні вимоги під час поводження з харчовими відходами

Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів (СОДЕРЖАНИЕ) Прочие законы
  • 848

    Просмотров

  • 848

    Просмотров

  • Добавить в избраное

    1. Оператори ринку під час поводження з харчовими відходами (неїстівні субпродукти та інші залишки) повинні:

    1) якомога швидше видаляти харчові відходи з приміщення, де є харчові продукти;

    2) розміщувати харчові відходи у закритих контейнерах, сконструйованих таким чином, щоб забезпечити максимальний рівень захисту та їх дезінфекцію;

    3) дотримуватися відповідних положень законодавства щодо зберігання і утилізації (знищення) харчових та інших відходів та/або мати договори щодо їх утилізації (знищення).

    2. Харчові відходи знищуються відповідно до законодавства.

    Предыдущая

    52/70

    Следующая
    Добавить в избраное
    logo

    Юридические оговорки

    Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

    Полный текст