Головна Сервіси для юристів ... Закони Про безпечність та гігієну кормів Стаття 29. Спеціальні вимоги до маркування кормів для домашніх тварин Стаття 29. Спеціальні вимоги до маркування кормів ...

Стаття 29. Спеціальні вимоги до маркування кормів для домашніх тварин

Про безпечність та гігієну кормів (ЗМІСТ) Інші закони
  • 704

    Переглядів

  • 704

    Переглядів

  • Додати в обране

    1. У маркуванні кормів для домашніх тварин має бути зазначений номер телефону або інші засоби безоплатного зв’язку, за допомогою яких особа, яка купує корм, може отримати додаткову інформацію щодо:

    1) кормових добавок, які містяться в такому кормі;

    2) кормових матеріалів, які містяться в такому кормі та позначаються відповідно до вимог пункту 3 частини другої статті 26 цього Закону.

    2. У маркуванні кормів для домашніх тварин словосполучення "сирий протеїн" може замінятися словом "протеїн", словосполучення "сирий жир" - словом "жир", словосполучення "сира зола" - словосполученнями "неорганічна речовина" або "залишок після спалювання", за умови існування відповідних методів (методик) лабораторних досліджень (випробувань).

    {Статтю 29 доповнено частиною другою згідно із Законом № 3221-IX від 30.06.2023 }

    3. У маркуванні кормів для домашніх тварин можуть зазначатися назви кормових добавок та/або їхні ідентифікаційні номери, присвоєні відповідно до законодавства України або Європейського Союзу.

    {Статтю 29 доповнено частиною третьою згідно із Законом № 3221-IX від 30.06.2023 }

    Попередня

    29/52

    Наступна
    Додати в обране
    logo

    Юридичні застереження

    Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

    Повний текст