Головна Каталог юристів ... Зенкін Дмитро Олександрович
Наш логотип Логотип
id : 33245
Рейтинг юриста 87
Рейтинг : 0
Київ вулиця Володимирська, 15 б/н
Написати повідомлення
Дзвінків
0
Договорів / безпечних угод
0
Безкоштовні консультації
0
Публікації
15

Зенкін Дмитро Олександрович

Сервіси :
Про себе

В практиці присутня велика кількість справ, які вів у різних судах України та міжнародного рівня.

До професійних перемог адвоката Дмитра Зенкіна відноситься багато справ по господарським, сімейним, спадковим, земельним та житловим спорам.

Як юрист, зміг зарекомендувати себе в якості досвідченого фахівця на протязі десятка років практики. Успішно веду справи по спорах важкої категорії справ, регулярно публікую цікаві коментарі законодавства, авторські нароби та пропозиції щодо удосконалення норм чинного законодавства з огляду на європейську інтеграцію у популярних ЗМІ, юридичних блогах (liga.net, ubr.ua, vss.in.ua, korrespondent.net та ін.) тощо.

Вважаю, що адвокат - має бути публічною особою, оскільки питання довіри у власній професії адвоката вкрай важливе, як, мабуть, ні в якій іншій сфері. Від цього може надалі залежати не тільки одне визначення належного «напрямку руху» в конкретній справі. Тому, профіля адвоката Дмитра Зенкіна доступні у всіх популярних соціальних мережах: facebook, одноклассники, вконтакте группа, профиль вконтакте, гугл плюс.

Бо найкращі адвокати - це справжні професіонали, їм завжди довіряють, їх завжди можна знайти!

Крім цього, надаю послуги безкоштовних консультації тільки на спеціалізованому сайті http://advising.kiev.ua, активно займаюсь науковою та практичною роботою у галузі права; самостійно, як адвокат, захищаю права та інтереси громадян та юридичних осіб у судах.

УВАГА! Інформація на даній сторінці розміщена виключно для ознайомлення. Записатись на прийом до адвоката Зенкіна Д.О. можливо виключно через секретаря офісу по телефону:

(044) 233-32-79, м.т. (067) 986-15-40.

При цьому, через будь-які інші контакти (сайт, email, кнопки на цьому сайті, соцмережі тощо)

адвокат НЕ відповідає та НЕ приймає будь-які звернення та/або замовлення послуг.

Досвід адвоката Дмитра ЗЕНКІНА свідчить, що ніщо не сприяє професійному становленню так, як інноваційні і нестандартні проекти. Коли стоїть складне завдання, він активізує всі свої знання та навички для його вирішення, часто, інші сфери діяльності надихають його по-новому подивитися на власну роботу. Багатьом власним клієнтам він допомагає вирішити найскладніші проблеми, пропонуючи нестандартні варіанти. Він затребуваний і в якості досвідченого юриста, і як успішний адвокат.

Основні послуги
Письмова консультація
Адвокатський запит
Підготовка договору
Усна консультація безкоштовно
Абонентське обслуговування
Відрядження
Відеоконсультація
Представництво інтересів
Виконання доручень
Підготовка позову та іншого документа
Спеціалізація
Название Цена
Адміністративне правопорушення та адміністративна відповідальність. (Кодекс України про адміністративні правопорушення). 500-500 грн
Цивільне процесуальне законодавство 2000-2000 грн
Виконавче провадження 2000-2000 грн
Земельне право 2000-2000 грн
Корпоративне законодавство 2000-2000 грн
Сімейне законодавство. 5000-5000 грн
Господарська справа (судочинство) 5000-5000 грн
Подача апелляционной жалобы на постановление или определение суда. Рассмотрение дела в суде апелляционной инстанции 2000-2000 грн
Житлові спори 1500-1500 грн
Вирішення земельних спорів в суді. 2000-2000 грн
Сімейне законодавство. 500-500 грн
Спадкове законодавство. 800-800 грн
Судові спори при спадкуванні. 2000-2000 грн
Спори з банками. 500-500 грн
Спори зі страховими компаніями. Право регресу страхової компанії. 500-500 грн
Логотип
Документи і нагороди 4/1
Img
ЛоготипЛоготип
Публікації 20/13
logo

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст