Головна Блог ... Новини Весняна паста за 10 хвилин: Гордон Рамзі поділився рецептом Весняна паста за 10 хвилин: Гордон Рамзі поділився...

Весняна паста за 10 хвилин: Гордон Рамзі поділився рецептом

  • 0

  • 0

  • 39

Відключити рекламу

Знаменитий шеф-кухар Гордон Рамзі розповів, як за 10 хвилин приготувати свіжу та ситну весняну пасту.

Як пише Parade, панчетта та чилі Фресно підсилюють смак, а багато трав і лимонної цедри додають весняної атмосфери. Однак є ще один інгредієнт, який виводить цю страву на новий рівень.

Для цієї весняної страви з макаронів Рамзі включає такі інгредієнти, як горох, шніт-цибуля, базилік, петрушка і салат ромен.

Як пояснює Рамзі, він отримав натхнення використовувати ромен під час роботи у Франції, де свіжий горох, приправлений беконом і салатом, був поширеним явищем. Він вважає, що ця зелень "краща на смак, ніж свіжий шпинат. Це надає справді приємну легкість пасті".

Спочатку потрібно поставити варитися спагетті - це займе 8 1/2 хвилин. У цей час готується соус. Для його приготування Рамзі обсмажує нарізану панчетту у великій сковороді, щоб розтопити жир, а потім додає трохи олії з виноградних кісточок, солі та перцю. Трохи нарізаного часнику додайте та швидко перемішайте. Також на сковорідку треба всипати трохи нарізаного перцю чилі Фресно.

Кухар додає трохи замороженого горошку, трохи вершкового масла, а потім щедру кількість шніт-цибулі, петрушки та базиліку. Після того як трави трохи приготуються, він додає невелику кількість овочевого бульйону, вершкового масла і води для варіння макаронів. Коли соус буде готовим, у сковорідку можна перекладати щипцями пасту, змішуючи її з соусом.

У самому кінці Рамзі вимикає вогонь і додає нарізаний ромен, лимонну цедру, вичавлений лимонний сік і свіжотертий пармезан. Після цього можна подавати страву.

Інші рецепти шеф-кухарів

Британський шеф-кухар і автор статей Нігелла Лоусон відтворила "найкращий омлет", який вона коли-небудь їла під час відпустки на Корсиці у Середземному морі. 

Рік Стайн у своєму шоу BBC Two розповів, як британці готують котлети по-київськи.

Відома фуд-журналістка Мері Беррі поділилась рецептом курячого супу з локшиною зі своєї кулінарної книги "Швидке приготування". 


ДЖЕРЕЛО : UNIAN
  • 39

    Переглядів

  • 0

    Коментарі

  • 39

    Переглядів

  • 0

    Коментарі


  • Відключити рекламу

    Залиште Ваш коментар:

    Додати

    КОРИСТУЙТЕСЯ НАШИМИ СЕРВІСАМИ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ЮРИДИЧНИХ ПОСЛУГ та КОНСУЛЬТАЦІЙ

    • Безкоштовна консультація

      Отримайте швидку відповідь на юридичне питання у нашому месенджері, яка допоможе Вам зорієнтуватися у подальших діях

    • ВІДЕОДЗВІНОК ЮРИСТУ

      Ви бачите свого юриста та консультуєтесь з ним через екран , щоб отримати послугу Вам не потрібно йти до юриста в офіс

    • ОГОЛОСІТЬ ВЛАСНИЙ ТЕНДЕР

      Про надання юридичної послуги та отримайте найвигіднішу пропозицію

    • КАТАЛОГ ЮРИСТІВ

      Пошук виконавця для вирішення Вашої проблеми за фильтрами, показниками та рейтингом

    Популярні новини

    Дивитись усі новини
    Дивитись усі новини
    logo

    Юридичні застереження

    Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

    Повний текст