Стаття 16. Вимоги до органічного виноробства

Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції (СОДЕРЖАНИЕ) Прочие законы
  • 373

    Просмотров

  • 373

    Просмотров

  • Добавить в избраное

    1. На органічне виноробство поширюються вимоги, встановлені для виробництва органічної харчової продукції.

    2. Додатковою вимогою до виробництва органічної виноробної продукції є заборона до використання таких технологічних прийомів:

    часткове концентрування за допомогою охолодження;

    зниження вмісту діоксиду сірки фізичними методами;

    застосування електродіалізу для стабілізації проти кристалічних помутнінь;

    часткова деалкоголізація;

    обробка катіонообмінними смолами для стабілізації проти кристалічних помутнінь.

    Предыдущая

    16/42

    Следующая
    Добавить в избраное
    logo

    Юридические оговорки

    Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

    Полный текст