Просмотров
Просмотров
1. На органічне виноробство поширюються вимоги, встановлені для виробництва органічної харчової продукції.
2. Додатковою вимогою до виробництва органічної виноробної продукції є заборона до використання таких технологічних прийомів:
часткове концентрування за допомогою охолодження;
зниження вмісту діоксиду сірки фізичними методами;
застосування електродіалізу для стабілізації проти кристалічних помутнінь;
часткова деалкоголізація;
обробка катіонообмінними смолами для стабілізації проти кристалічних помутнінь.
Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.
Полный текстCopyright © 2014-2024 «Протокол». Все права защищены.