0
0
27
Професійні кухарі поділилися основними правилами, як готувати яєчню-бовтанку так, щоб вона щоразу виходила "ідеальною" і смачною, пише foodandwine.com.
"Для мене яєчня-бовтанка має бути мінімалістичною, але на її приготування може піти ціле життя", - зазначив Ріко Торрес, найкращий новий шеф-кухар F&W 2017 року.
Зазначається, що у кулінарів є кілька стійких думок про те, що робить цю страву найкращою.
Як готувати яєчню-бовтанку - порадиОсь які 5 способів покращити яєчню-бовтанку пропонують кухарі:
Коли яєчня майже готова, вимкніть вогонь. За словами Торрес, це його головне правило для яєчні-бовтанки - вимикати вогонь до того, як яйця будуть готові. З ним погодилися найкраща шеф-кухар F&W 2015 року Кеті Баттон і 2013 року Майкл Хадман.
Використовуйте сковороду з антипригарним покриттям. Неважливо, скільки олії ви використовуєте, ймовірність того, що ваша яєчня прилипне, насправді залежить від сковороди. Щоб повністю уникнути ризику, Баттон порадила готувати яєчню на пательні з антипригарним покриттям, з "неабиякою кількістю олії".
Починайте готувати яйця на холодній сковороді. Найкращий новий шеф-кухар F&W 2016 року Бредлі Кілгор не вмикає пальник, доки його яйця не опиняться на сковороді
Повільно і повільно - не завжди краще. Найкращий шеф-кухар F&W 2011 року Вайлі Дюфрен заявив, що найкращий спосіб приготувати яєчню-бовтанку - швидко і люто. Він готує яйця на середньому вогні, постійно збиваючи.
Додайте сир. Кухарі порадили, як можна поліпшити смак яєчні за допомогою одного інгредієнта. І багато хто висловився за додавання саме сиру.
Нагадаємо, раніше УНІАН писав, як зробити смачну яєчню-бовтанку.
ДЖЕРЕЛО : UNIANПереглядів
Коментарі
Переглядів
Коментарі
Отримайте швидку відповідь на юридичне питання у нашому месенджері, яка допоможе Вам зорієнтуватися у подальших діях
Ви бачите свого юриста та консультуєтесь з ним через екран , щоб отримати послугу Вам не потрібно йти до юриста в офіс
Про надання юридичної послуги та отримайте найвигіднішу пропозицію
Пошук виконавця для вирішення Вашої проблеми за фильтрами, показниками та рейтингом
Переглядів:
198
Коментарі:
0
Переглядів:
222
Коментарі:
0
Переглядів:
109
Коментарі:
0
Переглядів:
427
Коментарі:
0
Переглядів:
1203
Коментарі:
0
Переглядів:
1043
Коментарі:
0
Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.
Повний текстПриймаємо до оплати
Copyright © 2014-2025 «Протокол». Всі права захищені.