Стаття 6. Вимоги до переробки продуктів лову

Про рибу, інші водні живі ресурси та харчову продукцію з них (ЗМІСТ) Інші закони
  • 349

    Переглядів

  • 349

    Переглядів

  • Додати в обране

    Під час переробки продуктів лову повинні забезпечуватися:

    ведення обліку надходження продуктів лову, а також обліку виготовленої з них продукції;

    проведення постійного контролю якості та безпеки продуктів лову, що надходять на переробку, а також супутніх матеріалів та харчової продукції з них відповідно до статті 7 цього Закону;

    реалізація виготовленої харчової продукції та використання продуктів лову для переробки лише за наявності документального підтвердження їх якості та безпеки;

    недопустимість введення в обіг, вилучення з обігу та утилізація неякісної та небезпечної продукції;

    дотримання вимог нормативно-правових актів щодо умов добування, переробки та транспортування і зберігання продуктів лову та харчової продукції з них;

    {Абзац шостий частини першої статті 6 із змінами, внесеними згідно із Законом № 124-IX від 20.09.2019 }

    недопущення негативного впливу неякісної та небезпечної продукції на життя і здоров’я населення та довкілля.

    Під час переробки продуктів лову суб’єкти господарювання повинні дотримуватися інших вимог, передбачених нормативно-правовими актами.

    {Частина друга статті 6 із змінами, внесеними згідно із Законом № 124-IX від 20.09.2019 }

    Попередня

    6/14

    Наступна
    Додати в обране
    logo

    Юридичні застереження

    Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

    Повний текст