0
0
41
З приходом тепла і літа українці починають активно проводити час на природі. Приготування їжі просто неба - це особливе задоволення. Сьогодні розглянемо, як зробити курячі крильця барбекю на мангалі або в духовці, якщо погода зіпсувалася.
Як приготувати на мангалі крильця барбекю - рецептКоли робите крильця барбекю - маринад є найголовнішим. Саме він відрізняє цю страву від будь-якої іншої. Для приготування беремо:
25 курячих крил;п'ять столових ложок соусу барбекю;десять столових ложок соєвого соусу;п'ять чайних ложок меленої паприки;дві ложки аджики;дві чайні ложки сухої аджики;п'ять зубчиків часнику;дві чайні ложки чорного меленого перцю;кунжут і петрушку.Птицю потрібно помити, обсушити паперовими рушниками і перекласти в глибоку миску. Вливаємо туди соєвий і барбекю соуси, всипаємо аджику і подрібнений часник. Додаємо решту спецій і ретельно перемішуємо. Залишаємо крильця маринуватися близько години. За цей час розпалюємо багаття і готуємося до приготування на мангалі.
Викладаємо птицю на решітку і готуємо. Не забувайте постійно перевертати, щоб крила рівномірно підрум'янилися і приготувалися. Далі викладаємо на тарілку і прикрашаємо кунжутом і подрібненою петрушкою.
Хрусткі крильця барбекю в духовціЦей рецепт стане в пригоді, коли замість мангала вирішили обрати духовку. Курятина виходить такою ж смачною й ароматною, як якби її готували на вогні. Для приготування беремо:
три столові ложки томатної пасти;70 мілілітрів соєвого соусу;столову ложку лимонного соку;одну чайну ложку цукру;одну чайну ложку сухого часнику;одну чайну ложку сушеного базиліка;трохи меленого перцю.Готуємо крильця, як і в першому рецепті. Змішуємо всі спеції для приготування маринаду і розподіляємо його по шматочках курятини. Найкраще залишити маринуватися на ніч або хоча б п'ять годин. Але якщо ситуація екстрена, то достатньо й години. Що довше крила будуть у маринаді, то смачнішими та соковитішими вони вийдуть.
Духовку розігріваємо до 200 градусів. Крила розкладаємо на деку з пергаментом. Готуємо 25 хвилин і час від часу поливаємо їх соусом, який накопичиться на дні дека. Після закінчення зазначеного часу вмикаємо верхній підігрів (він є навіть у газових духовках) і готуємо ще 10 хвилин. Будьте уважні, щоб курятина не згоріла. Курячі крильця барбекю в духовці - готові.
ДЖЕРЕЛО : UNIANПереглядів
Коментарі
Переглядів
Коментарі
Отримайте швидку відповідь на юридичне питання у нашому месенджері, яка допоможе Вам зорієнтуватися у подальших діях
Ви бачите свого юриста та консультуєтесь з ним через екран , щоб отримати послугу Вам не потрібно йти до юриста в офіс
Про надання юридичної послуги та отримайте найвигіднішу пропозицію
Пошук виконавця для вирішення Вашої проблеми за фильтрами, показниками та рейтингом
Переглядів:
198
Коментарі:
0
Переглядів:
221
Коментарі:
0
Переглядів:
109
Коментарі:
0
Переглядів:
427
Коментарі:
0
Переглядів:
1201
Коментарі:
0
Переглядів:
1043
Коментарі:
0
Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.
Повний текстПриймаємо до оплати
Copyright © 2014-2025 «Протокол». Всі права захищені.