Главная Блог ... Новости Швидкий картопляно-сирний пиріг з тіста філо: шеф-кухар поділився рецептом смачного обіду Швидкий картопляно-сирний пиріг з тіста філо: шеф-...

Швидкий картопляно-сирний пиріг з тіста філо: шеф-кухар поділився рецептом смачного обіду

  • 0

  • 0

  • 42

Отключить рекламу

Британський шеф-кухар Рік Стайн, який має корнуольське коріння, поділився рецептом смачного пирога із сиром, картоплею та шпинатом.

"Я дозволяю цьому чудовому зрілому чеддеру стати зіркою, з м’якшими смаками овочів, які підтримують", - сказав він Еxpress.

Рецепт швидкий і простий у виконанні. Щоб приготувати картопляно-сирний пиріг потрібно взяти:

картопля - 600 г;вершкове масло - 75 г;цибуля - 1 шт.;шпинат - 260 г;подвійні вершки - 175 мл;яйця - 1 велике або 2 маленьких;чеддер - 175 г;діжонська гірчиця - 1 ч.л.;сіль і перець;тісто філо - 7-8 листів.

Візьміть велику сковороду з антипригарним покриттям і обсмажте нарізану цибулю з 35 г вершкового масла до м’якості і золотистого кольору. Потім змішайте вершки та яйця в мисці та приправте великою кількістю чорного перцю.

Відкладіть їх на потім. Очистіть картоплю, потім відваріть її до готовності, злийте воду та промийте під холодною водою. Поріжте овоч на скибочки товщиною 0,5 см. Вимийте та обсмажте шпинат. Тепер збираємо пиріг.

Візьміть форму діаметром 23-25 ​​см і викладіть чотири листи змащеного маслом тіста філо, чергуючи напрямки і роблячи бортики. Додайте половину нарізаної картоплі, потім розсипте трохи цибулі і шпинату. Далі вилийте половину вершкової суміші, посипте половиною тертого сиру й приправте спеціями.

Повторіть шари з рештою картоплі, шпинату та цибулі, знову приправте, залийте вершками й посипте сиром. Згорніть поверх начинки краї бортиків і зверху покладіть ще 2-3 листи змащеного маслом філо. Змастіть верх пирога маслом і випікайте 10 хвилин при 190C, потім накрийте блюдо листом фольги, щоб воно не пригоріло.

Зменшіть температуру духовки до 170C і готуйте ще 20-25 хвилин або доки він повністю не приготується. Дайте охолонути у формі протягом 10 хвилин після виймання з духовки.

Рецепти від шеф-кухаря

Дещо раніше знаменитий шеф-кухар Гордон Рамзі розповів, як за 10 хвилин приготувати свіжу та ситну весняну пасту.

Зірковий шеф-кухар Джеймі Олівер поділився швидким рецептом шоколадного печива, яке можна приготувати за 30 хвилин.

Британський шеф-кухар і автор статей Нігелла Лоусон відтворила "найкращий омлет", який вона коли-небудь їла під час відпустки на Корсиці у Середземному морі. 


ДЖЕРЕЛО : UNIAN
  • 42

    Просмотров

  • 0

    Коментарии

  • 42

    Просмотров

  • 0

    Коментарии


  • Отключить рекламу

    Оставьте Ваш комментарий:

    Добавить

    Другие наши сервисы:

    • Бесплатная консультация

      Получите быстрый ответ на юридический вопрос в нашем мессенджере , который поможет Вам сориентироваться в дальнейших действиях

    • ВИДЕОЗВОНОК ЮРИСТУ

      Вы видите своего юриста и консультируетесь с ним через экран, чтобы получить услугу, Вам не нужно идти к юристу в офис

    • ОБЪЯВИТЕ СОБСТВЕННЫЙ ТЕНДЕР

      На выполнение юридической услуги и получите самое выгодное предложение

    • КАТАЛОГ ЮРИСТОВ

      Поиск исполнителя для решения Вашей проблемы по фильтрам, показателям и рейтингу

    Популярные новости

    Смотреть все новости
    Смотреть все новости
    logo

    Юридические оговорки

    Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

    Полный текст