0
0
10
Тушкована капуста - це дуже смачна овочева страва, яка чудово підійде на холодну пору року. Її можна готувати з м'ясом, грибами і не тільки.
Тушкована капуста з м'ясомКласична капуста тушкована готується з м'ясом і звичним набором овочів. Для нього вам потрібні:
500 грамів капусти;300 грамів яловичини або свинини;одна цибуля;одна морква;два помідори;олія для смаження;спеції за смаком.М'ясо нарізаємо на шматочки. Натираємо моркву, ріжемо цибулю кубиками, а помідори - на шматочки. На сковороді обсмажуємо м'ясо до золотистості. Додаємо подрібнені овочі та готуємо, поки вони не стануть м'якими. Всипаємо капусту і спеції, перемішуємо і тушкуємо близько 40 хвилин під кришкою.
Також чудово виходить тушкована капуста в мультиварці.
Капуста тушкована з грибамиТушкована капуста з грибами - це прекрасний варіант, як приготувати цю страву без м'яса. Для неї вам знадобляться:
середній качан капусти;200 грамів печериць;одна цибулина;дві морквини;олія для смаження;спеції;склянка води.Нарізаємо капусту, цибулину та морквину - на кубики. Гриби розрізаємо на четвертинки, маленькі - можна навпіл. Ставимо мультиварку на режим "смаження", додаємо олію й обсмажуємо цибулю з морквою. Коли вони стануть м'якими, висипаємо туди гриби і готуємо до золотистості. Останньою додаємо капусту та приправляємо. Вливаємо воду, закриваємо мультиварку та переводимо її в режим тушкування. Залишаємо, поки страва не приготується.
Тушкована квашена капустаЦя страва виходить смачною, насиченою та самодостатньою. Її варто разом з рештою вписати у свою кулінарну книгу. Для приготування візьміть:
500 грамів квашеної капусти;500 грамів яловичини або свинини;дві цибулини;одна морква;два помідори;2-3 зубчики часнику;олія для смаження;спеції.Нарізаємо м'ясо на шматочки й обсмажуємо до золотистості. Туди додаємо натерту моркву та подрібнену цибулю. Готуйте до м'якості овочів. Далі додаємо порізані кубиками помідори. У цей час промиваємо капусту, щоб прибрати зайву сіль. За потреби нарізаємо її та додаємо на сковорідку, приправляємо та перемішуємо. Останнім всипаємо часник, який попередньо дрібно нарізаємо. тушкуємо під кришкою на повільному вогні до готовності. На це може піти близько 45 хвилин.
Раніше УНІАН розповідав, що потрібно додати, щоб тушкована капуста стала м'якою.
Переглядів
Коментарі
Переглядів
Коментарі
Отримайте швидку відповідь на юридичне питання у нашому месенджері, яка допоможе Вам зорієнтуватися у подальших діях
Ви бачите свого юриста та консультуєтесь з ним через екран , щоб отримати послугу Вам не потрібно йти до юриста в офіс
Про надання юридичної послуги та отримайте найвигіднішу пропозицію
Пошук виконавця для вирішення Вашої проблеми за фильтрами, показниками та рейтингом
Переглядів:
293
Коментарі:
0
Переглядів:
348
Коментарі:
0
Переглядів:
363
Коментарі:
0
Переглядів:
1059
Коментарі:
0
Переглядів:
345
Коментарі:
0
Переглядів:
703
Коментарі:
0
Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.
Повний текстПриймаємо до оплати
Copyright © 2014-2025 «Протокол». Всі права захищені.