Головна Блог ... Новини Масляний крем для капкейків: пекар поділився перевіреним рецептом Масляний крем для капкейків: пекар поділився перев...

Масляний крем для капкейків: пекар поділився перевіреним рецептом

  • 0

  • 0

  • 4

Відключити рекламу

Масляний крем часто використовують для наповнення капкейків та прикрашання святкових тортів. При цьому він просто готується.

Як пише Еxpress, пекар Софі Гарріс поділилась своїм рецептом масляного крему, який має чудовий смак та консистенцію. Для приготування знадобляться всього чотири інгредієнти:

вершкове масло - 250 г;цукрова пудра - 375 г;ванільний екстракт - 1 ч.л.окріп - 1 ст.л (за потреби).

Для початку збийте м'яке вершкове масло. На це піде близько 4 хвилин. Потім додайте цукрову пудру, ваніль і продовжуйте збивати. Час від часу зішкрібайте масло з боків, щоб воно рівномірно збилось.

Найчастіше співвідношення вершкового масла і цукрової пудри не потребує окропу, але якщо крем для вас загустий, можна додати трохи  води. Під час додавання окропу швидко збільште швидкість міксера.

Після змішування ваш масляний крем готовий до використання, незалежно від того, викладаєте його на середину торта чи додаєте в кондитерський мішок.

Зазвичай такий крем передбачає співвідношення 1:2 масла та цукру, тобто якщо ви використовуєте 250 г масла, вам знадобиться 500 г цукрової пудри. Однак через такі співвідношення він виходить занадто солодкий та густий. Вказані у рецепті інгредієнти підходять краще,

"Це співвідношення створює чудовий солодкий, але м’який масляний крем, який ідеально підходить за консистенцією для капкейків. Якщо ви використовуєте його  для намазування торта або крихти, я рекомендую трохи розм’якшити його гарячою водою або в мікрохвильовій печі на 10 секунд", - каже Софі.

Що ще приготувати

Раніше УНІАН розповідав, як приготувати булочки, які подають у Букінгемському палаці.

Готувати хліб – це завжди складна і довга справа, адже потрібно чекати, поки тісто підніметься і лише потім випікати у духовці, що також займає багато часу. Однак замість цього можна приготувати смачні коржики.

Багато людей люблять курячу грудку за її смак та користь для здоров'я. Цю частину курки дуже легко пересушити, однак є рецепт, за яким грудка вийде соковитою.


ДЖЕРЕЛО : UNIAN
  • 4

    Переглядів

  • 0

    Коментарі

  • 4

    Переглядів

  • 0

    Коментарі


  • Відключити рекламу

    Залиште Ваш коментар:

    Додати

    КОРИСТУЙТЕСЯ НАШИМИ СЕРВІСАМИ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ЮРИДИЧНИХ ПОСЛУГ та КОНСУЛЬТАЦІЙ

    • Безкоштовна консультація

      Отримайте швидку відповідь на юридичне питання у нашому месенджері, яка допоможе Вам зорієнтуватися у подальших діях

    • ВІДЕОДЗВІНОК ЮРИСТУ

      Ви бачите свого юриста та консультуєтесь з ним через екран , щоб отримати послугу Вам не потрібно йти до юриста в офіс

    • ОГОЛОСІТЬ ВЛАСНИЙ ТЕНДЕР

      Про надання юридичної послуги та отримайте найвигіднішу пропозицію

    • КАТАЛОГ ЮРИСТІВ

      Пошук виконавця для вирішення Вашої проблеми за фильтрами, показниками та рейтингом

    Популярні новини

    Дивитись усі новини
    Дивитись усі новини
    logo

    Юридичні застереження

    Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

    Повний текст

    Приймаємо до оплати