Вартість коробки для піци визначається декількома факторами. Серед них розмір тари, використаний для неї матеріал, кількість необхідного пакування. Також на ціноутворення впливає, звичайно, і якість обраного товару. Одними з найкращих у наш час вважають вироби з гофрокартону. Вони надійні, естетично привабливі та економні. А при запиті «коробка для піци оптом» можна й взагалі суттєво вберегти свої інвестиції. Проте у погоні за економією, не слід забувати про найважливіше — відповідність пакування сучасним вимогам та нормам. Саме про них ми й поговоримо далі.
Спеціальні коробки відіграють чималу роль у підтримці свіжості та апетитного зовнішнього виду страви. Розрізняють два основних види пакування: для замороженої та для щойно приготовленої піци. При виборі будь-якого з них необхідно враховувати ряд певних особливостей. Тари повинні:
Також слід враховувати те, що страва складається з жиру та масел, які ніяк не мають деформувати зовнішню частину тар.
Задля відповідності усім вище перерахованим пунктам, для виготовлення коробок часто використовують гофрокартон з шарами із целюлози. Кількість цих та макулатурних шарів визначається залежно від індивідуальних особливостей виробництва, зберігання та транспортування піци. Цікаво: додаткові бар'єрні властивості таким предметам може додати пергаментний папір, який кладуть всередину. Також з цією ж метою можна застосувати коробки з ламінованою чи фольгованою внутрішньою поверхнею. Зверніть увагу, що піцу в ламінованій коробці можна розігрівати в мікрохвильовій печі, не виймаючи їжу з тари. Однак таке пакування значно дорожче, ніж звичайний гофрокартон з паперовими шарами. Проте картонні предмети все одно чудово виконують свою функцію. Згаданий матеріал:
Гофрокартон легкий і водночас достатньо міцний. Він може з легкістю витримувати великі навантаження. Врахуйте: звичайний макулатурний матеріал не може похвалитись такими перевагами. Важливою умовою для коробок виступає наявність невеликих отворів. Вони необхідні заради того, щоб всередині не збиралась волога, а сама піца не втрачала свій естетичний вигляд у дорозі до споживачів.
Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.
Повний текстПриймаємо до оплати
Copyright © 2014-2025 «Протокол». Всі права захищені.