Головна Посилання ... Які особливості мають бути характерні для коробок, призначених для пакування піци Які особливості мають бути характерні для коробок,...

Які особливості мають бути характерні для коробок, призначених для пакування піци

Вартість коробки для піци визначається декількома факторами. Серед них розмір тари, використаний для неї матеріал, кількість необхідного пакування. Також на ціноутворення впливає, звичайно, і якість обраного товару. Одними з найкращих у наш час вважають вироби з гофрокартону. Вони надійні, естетично привабливі та економні. А при запиті «коробка для піци оптом» можна й взагалі суттєво вберегти свої інвестиції. Проте у погоні за економією, не слід забувати про найважливіше — відповідність пакування сучасним вимогам та нормам. Саме про них ми й поговоримо далі.

Вимоги до пакування піци

Спеціальні коробки відіграють чималу роль у підтримці свіжості та апетитного зовнішнього виду страви. Розрізняють два основних види пакування: для замороженої та для щойно приготовленої піци. При виборі будь-якого з них необхідно враховувати ряд певних особливостей. Тари повинні:

  1. витримувати низькі температури, а також зміни в умовах перепаду температур без будь-якої деформації;
  2. відповідати вимогам, які висуваються до пакування їжі та гігієнічним нормам;
  3. мати привабливий вигляд, який міг би виступати у ролі рекламного інструмента та допомагав би відрізняти бренд від конкурентів;
  4. високий рівень стійкості до високої температури впродовж певного періоду часу (в середньому 1-2 год);
  5. зберігати свій початковий вид, попри механічний вплив (коли кур'єр перевозить одночасно кілька коробок, які розташовуються одна на одній).

Також слід враховувати те, що страва складається з жиру та масел, які ніяк не мають деформувати зовнішню частину тар. Image

Чому саме гофрокартон вважається чудовим матеріалом для коробок

Задля відповідності усім вище перерахованим пунктам, для виготовлення коробок часто використовують гофрокартон з шарами із целюлози. Кількість цих та макулатурних шарів визначається залежно від індивідуальних особливостей виробництва, зберігання та транспортування піци. Цікаво: додаткові бар'єрні властивості таким предметам може додати пергаментний папір, який кладуть всередину. Також з цією ж метою можна застосувати коробки з ламінованою чи фольгованою внутрішньою поверхнею. Зверніть увагу, що піцу в ламінованій коробці можна розігрівати в мікрохвильовій печі, не виймаючи їжу з тари. Однак таке пакування значно дорожче, ніж звичайний гофрокартон з паперовими шарами. Проте картонні предмети все одно чудово виконують свою функцію. Згаданий матеріал:

  1. добре утримує тепло;
  2. не розмокає;
  3. захищає страви від деформації.

Гофрокартон легкий і водночас достатньо міцний. Він може з легкістю витримувати великі навантаження. Врахуйте: звичайний макулатурний матеріал не може похвалитись такими перевагами. Важливою умовою для коробок виступає наявність невеликих отворів. Вони необхідні заради того, щоб всередині не збиралась волога, а сама піца не втрачала свій естетичний вигляд у дорозі до споживачів.

Переглядів : 44
logo

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст

Приймаємо до оплати