Головна Блог ... Новини Як регулярне вживання яєць впливає на рівень цукру в крові: експерти дали відповідь Як регулярне вживання яєць впливає на рівень цукру...

Як регулярне вживання яєць впливає на рівень цукру в крові: експерти дали відповідь

  • 0

  • 0

  • 7

Відключити рекламу

Яйця є цінною складовою збалансованого харчування, оскільки містять багато поживних речовин і мало цукру та вуглеводів. Вони не спричиняють стрибків рівня цукру в крові і можуть бути частиною раціону харчування діабетиків, пише Verywell health.

В яйцях міститься низький вміст вуглеводів, більшу частину їх макроелементів складають білки та жири. Саме тому після їх вживання, як пише NASM, не відбувається різкого підвищення рівня цукру в крові, що може призвести до енергетичного спаду пізніше.

Видання зазначає, що яєчний жовток містить усі вітаміни, крім вітаміну С. З цієї причини, як повідомляє MDPI, вживання двох яєць на день може задовольнити від 10% до 30% добової потреби у вітамінах. Окрім цього, в яйцях є й омега-3 жирні кислоти.

В матеріалі йдеться, що все, що людина їсть або п'є, зрештою перетворюється на глюкозу і використовується як основне джерело енергії для організму. Проте більше вживання глюкози не означає, що з'явиться більше енергії.

Додається, що продукти з низьким вмістом простих вуглеводів і цукрів можна вживати без різкого підвищення рівня глюкози в крові після їжі. Яйця якраз належать до цієї категорії й можуть забезпечити організм стабільним рівнем енергії протягом тривалого часу.

Наприклад, продукти з високим вмістом вуглеводів або цукру, такі як макарони та цукерки, викликають різкий стрибок рівня глюкози в крові. Проте він швидко спадає, забираючи з собою вашу енергію.

Видання поділилося, що результати дослідження відносно того, скільки яєць варто додавати до раціону, суперечливі. Проте більшість досліджень приходять до висновку, що яйця є хорошим вибором для харчування людей.

Як йдеться в журналі Food&Function, було встановлено, що яйця покращують рівень глюкози натщесерце, маючи обмежений або нульовий вплив на серцево-судинний ризик від жирів і ліпідів, які вони містять.

Поради щодо приготування яєць

Раніше УНІАН повідомляв, що авторка кулінарної книги Джулія Чайлд поділилася лайфхаком, як легко зняти шкарлупу з варених яєць. 

Також ми писали, що кулінар Моллі Адамс поділилася рецептом, як приготувати пишну та ніжну яєчню-бовтанку. Вона зазначає, що весь секрет в добавці, яка є на кухні у кожної господині.


ДЖЕРЕЛО : UNIAN
  • 7

    Переглядів

  • 0

    Коментарі

  • 7

    Переглядів

  • 0

    Коментарі


  • Відключити рекламу

    Залиште Ваш коментар:

    Додати

    КОРИСТУЙТЕСЯ НАШИМИ СЕРВІСАМИ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ЮРИДИЧНИХ ПОСЛУГ та КОНСУЛЬТАЦІЙ

    • Безкоштовна консультація

      Отримайте швидку відповідь на юридичне питання у нашому месенджері, яка допоможе Вам зорієнтуватися у подальших діях

    • ВІДЕОДЗВІНОК ЮРИСТУ

      Ви бачите свого юриста та консультуєтесь з ним через екран , щоб отримати послугу Вам не потрібно йти до юриста в офіс

    • ОГОЛОСІТЬ ВЛАСНИЙ ТЕНДЕР

      Про надання юридичної послуги та отримайте найвигіднішу пропозицію

    • КАТАЛОГ ЮРИСТІВ

      Пошук виконавця для вирішення Вашої проблеми за фильтрами, показниками та рейтингом

    Популярні новини

    Дивитись усі новини
    Дивитись усі новини
    logo

    Юридичні застереження

    Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

    Повний текст

    Приймаємо до оплати