0
0
91
Літо є найкращою порою рокою для приготування персикового пирога. Тому відома кулінарка Марта Стюарт поділилася своїм рецептом цього десерту, який стане чудовим смаколиком до будь-якої події.
Інгредієнти:5 персиків;300 г цукру;¼ чашки кукурудзяного крохмалю;1 столова ложка свіжого лимонного соку;¼ чайної ложки меленого імбиру;½ чайної ложки солі;2 столові ложки несолоного масла, нарізаного невеликими шматочками;борошно для присипання;охолоджене тісто Пате Брізе;1 великий яєчний жовток для змащування яйцем;1 столова ложка жирних вершків для змащування яйцем;дрібний цукор для посипання.Рецепт персикового пирогаСпосіб приготуванняУ великій мисці змішайте персики, цукор, кукурудзяний крохмаль, лимонний сік, імбир та сіль.
Далі розкачайте тісто та викладіть на дно форми. До тіста додайте начинку з персиків, посипте вершковим маслом. Решту тіста покладіть наверх начинки.
За допомогою кухонних ножиць обріжте залишки тіста, після чого загніть його під себе, аби утворився товстий, міцний край.
"Великим і вказівним пальцями однієї руки обережно притисніть тісто до вказівного пальця іншої руки. Продовжуйте по всьому периметру пирога. За допомогою ножа для чищення овочів зробіть кілька отворів у верхньому коржі. Поставте пиріг в холодильник на 20 хвилин", - радять у матеріалі.
Розігрійте духовку до 200 °C. Покладіть охолоджений пиріг на деко, застелене пергаментним папером.
Далі збийте яєчний жовток та вершки в маленькій мисці, змастіть верхню скоринку, посипте цукровою пудрою.
Поставте пиріг в духовку та випікайте 10 хвилин, після цього зменшіть температуру до 180 °C. Продовжуйте випікати, поки нижня та верхня скоринки не стануть золотистими, приблизно 50-80 хвилин.
Після цього перекладіть пиріг на решітку, дайте йому охолонути принаймні 4 години або до наступного ранку.
Як зберігати персиковий пирігЯкщо ви зберігаєте пиріг вночі, то накрийте його фольгою та не ставте в холодильник, адже це зробить скоринку вологою.
"Залишки персикового пирога можна зберігати при кімнатній температурі, накривши фольгою, до 2 днів або в холодильнику до 4 днів. Для більш тривалого зберігання пиріг потрібно дуже щільно загорнути в поліетилен, потім накрити шаром фольги і заморозити на строк до 3 місяців", - пояснили у публікації.
Інші смачні рецептиРаніше стало відомо, як легко приготувати морозиво вдома. Такий десерт готували ще у 1949 році, і називається він "Морозиво бідняка", для якого не знадобиться багато продуктів.
Також у мережі розповіли, як приготувати оладки з кабачків без зайвої мороки. Для їхнього приготування потрібно лише чотири основні інгредієнти (окрім олії для смаження).
ДЖЕРЕЛО : UNIANПереглядів
Коментарі
Переглядів
Коментарі
Отримайте швидку відповідь на юридичне питання у нашому месенджері, яка допоможе Вам зорієнтуватися у подальших діях
Ви бачите свого юриста та консультуєтесь з ним через екран , щоб отримати послугу Вам не потрібно йти до юриста в офіс
Про надання юридичної послуги та отримайте найвигіднішу пропозицію
Пошук виконавця для вирішення Вашої проблеми за фильтрами, показниками та рейтингом
Переглядів:
218
Коментарі:
0
Переглядів:
301
Коментарі:
0
Переглядів:
284
Коментарі:
0
Переглядів:
257
Коментарі:
0
Переглядів:
458
Коментарі:
0
Переглядів:
711
Коментарі:
0
Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.
Повний текстПриймаємо до оплати
Copyright © 2014-2025 «Протокол». Всі права захищені.