0
0
23
Легендарний шеф-кухар і кулінарний педагог Жак Пепен розповів, як правильно їсти артишоки, назвавши найкращі способи їх приготування, пише marthastewart.com.
Який смак у артишоківЗазначається, що варений артишок на смак нагадує картоплю, змішану з каштаном і спаржею.
Традиційні гарніри до артишоків включають лимон і топлене масло або голландський соус, якщо їх подають теплими, а також - майонез або вінегрет, якщо їх подають холодними.
Що є в артишокуЯкщо ви не знаєте, що є в артишоку, то його їстівні частини включають очищене стебло, основу кожного листочка (приквітка) і серцевину.
Артишоки можна їсти гарячими або холодними, лист за листом. Це їжа, яку їдять руками до центру материнки, її ж найкраще зішкребти, використовуючи ложку. А серцевиною артишоку радять насолоджуватися, вмочуючи шматочки в теплу олію або холодний майонез.
Як готувати свіжі артишоки - поради шеф-кухаряЗа словами кулінара Жака Пепена, найпростіший спосіб може бути найкращим. Він радить відварювати або готувати на пару артишоки цілими.
Залежно від розміру, варіння або приготування на пару артишоків може зайняти від 10 до 30 хвилин. Вони готові, якщо їхня основа стала м'якою.
Після того, як артишоки зварені або приготовані на пару, альтернативний метод - розрізати навпіл, змастити вершковим маслом і обсмажити на грилі, що додасть їм солодшого смаку. Готуйте їх так кілька хвилин, поки не з'являться коричневі краї.
Нагадаємо, раніше УНІАН публікував покрокові рецепти картопляних зразів.
Переглядів
Коментарі
Переглядів
Коментарі
Отримайте швидку відповідь на юридичне питання у нашому месенджері, яка допоможе Вам зорієнтуватися у подальших діях
Ви бачите свого юриста та консультуєтесь з ним через екран , щоб отримати послугу Вам не потрібно йти до юриста в офіс
Про надання юридичної послуги та отримайте найвигіднішу пропозицію
Пошук виконавця для вирішення Вашої проблеми за фильтрами, показниками та рейтингом
Переглядів:
101
Коментарі:
0
Переглядів:
138
Коментарі:
0
Переглядів:
451
Коментарі:
0
Переглядів:
751
Коментарі:
0
Переглядів:
382
Коментарі:
0
Переглядів:
1032
Коментарі:
0
Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.
Повний текстПриймаємо до оплати
Copyright © 2014-2025 «Протокол». Всі права захищені.