0
0
56
Важко зробити смажене яйце із золотистими і хрусткими краями, пишним білком і жовтогарячим жовтком, що тане, кращим, ніж воно є. Звичайний соус песто може кардинально змінити ситуацію.
Видання Express пише, що потрібно лише додати песто в сковорідку і розподілити його по дну. Необхідно використовувати таку кількість соусу, щоб повністю покрити дно сковороди.
Сковороду з песто потрібно прогріти хвилину на середньому вогні, а потім розбити яйце прямо на теплу зелену пасту і зменшити вогонь. При цьому краще використовувати яйця кімнатної температури, тому що холодні яйця швидше пересмажуються.
Щойно білок схопився, варто накрити сковорідку кришкою, щоб жовток просмажився, але залишився злегка рідким. Це займе близько двох-трьох хвилин.
Якщо ви хочете зробити страву ще більш вишуканою, то спробуйте подати її з сиром рікотта, пюре з авокадо і дрібкою пластівців чилі.
Раніше УНІАН писав, що шеф-кухар і директор з інновацій в Американській яєчній раді Нельсона Серрано-Баррі розкрив чарівний рецепт яєчні-базіки по-французьки.
Найважливіший секрет - бовтанка повинна томитися на дуже слабкому вогні і її потрібно постійно помішувати, поки вона не стане кремовою, немов заварний крем.
ДЖЕРЕЛО : UNIANПереглядів
Коментарі
Переглядів
Коментарі
Отримайте швидку відповідь на юридичне питання у нашому месенджері, яка допоможе Вам зорієнтуватися у подальших діях
Ви бачите свого юриста та консультуєтесь з ним через екран , щоб отримати послугу Вам не потрібно йти до юриста в офіс
Про надання юридичної послуги та отримайте найвигіднішу пропозицію
Пошук виконавця для вирішення Вашої проблеми за фильтрами, показниками та рейтингом
Переглядів:
485
Коментарі:
0
Переглядів:
355
Коментарі:
0
Переглядів:
458
Коментарі:
0
Переглядів:
487
Коментарі:
0
Переглядів:
705
Коментарі:
0
Переглядів:
505
Коментарі:
0
Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.
Повний текстПриймаємо до оплати
Copyright © 2014-2025 «Протокол». Всі права захищені.