Головна Каталог юристів ... Кирда Вячеслав Володимирович
Наш логотип Логотип
id : 1534918
Рейтинг юриста 35
Рейтинг : 0
Чернігів
Написати повідомлення
Дзвінків
0
Договорів / безпечних угод
0
Безкоштовні консультації
6
Публікації
9

Кирда Вячеслав Володимирович

Сервіси :
Про себе

КВАЛІФІКОВАНА, ВСЕБІЧНА, ПОВНА ТА ОБ'ЄКТИВНА ОЦІНКА.

КОМПЕТЕНТНА ПРАВОВА ДОПОМОГА, ЮРИДИЧНИЙ СУПРОВІД, КОНСУЛЬТУВАННЯ З ПРОБЛЕМНИХ ПИТАНЬ , НЕСТАНДАРТНІ РІШЕННЯ ПРАВОВИХ КОЛІЗІЙ, ПІДГОТОВКА ПРОЦЕСУАЛЬНИХ ДОКУМЕНТІВ ДО СУДУ ТОЩО.

Стаж в області права - 5 років.

Спеціалізуюсь на військовому праві: мобілізація, повістки, оскарження ВЛК; питання проходження військової служби; перетинання кордону України в умовах воєнного стану; звільнення з військової служби в період воєнного стану.

Крім того, консультую з питань потенційного висновку військово-лікарської комісії щодо придатності до військової служби та правової можливості отримання групи інвалідності за результатами МСЕК. Маю потрібні для цього знання та ресурси.

Інші галузі права - цивільне, трудове, сімейне, спадкове, адміністративне, військове. Якісні консультації та алгоритми дій з інших сфер правознавства.

ЗАВЖДИ БУДУ РАДИЙ ДОПОМОГТИ.

Основні послуги
Письмова консультація
Адвокатський запит
Підготовка договору
Усна консультація безкоштовно
Абонентське обслуговування
Відрядження
Відеоконсультація
Представництво інтересів
Виконання доручень
Підготовка позову та іншого документа
Спеціалізація
Логотип
Публікації 20/6
logo

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст