0
0
74
Вже давно існує одне чудове поєднання продуктів, яке ніколи не підводило людей, а саме сир та хліб, з яких можна зробити простий, однак смачний сендвіч. Проте якщо до нього додати моцарелу, то це вже вийде не просто сендвіч, а "моцарела в кароцці", як кажуть італійці. Про це пише авторка матеріалів про кулінарію Олівія Брія для видання Parade.
Що таке "mozzarella en carrozza"?З англійської mozzarella en carrozza перекладається як "моцарела в кареті", що означає сир моцарела, який загорнутий у хліб. Кулінарна письменниця Еміко Девіс наголошує, що назва відомої італійської страви має важливе значення.
"Розплавлена свіжа моцарела цього смаженого у фритюрі сендвіча нагадує віжки коня і карету", - пояснила вона.
Олівія додає:
"Моцарела в кароцці походить з Південної Італії, з регіону Кампанія (згадайте прибережні міста, такі як Неаполь і Сорренто). Багато хто стверджує, що моцарелу в кароцці можна простежити аж до Середньовіччя, але немає точного походження, коли саме було винайдено цю страву".
За традицією рецепти сирних, хрустких бутербродів складаються з білого хліба, молока, яєць, борошна та олії для смаження, однак смажений сендвіч з моцарелою готують по-різному у всіх регіонах Італії.
"Якщо ви подорожуєте до Риму чи Венеції, наприклад, ви можете натрапити на продавців бутербродів, які продають бутерброди з панчеттою та анчоусами. Згодом сендвіч еволюціонував і став подаватися з томатним соусом, як традиційні палички з моцарелою", - підкреслила автор матеріалу.
Як приготувати моцарелу в карроцціСпочатку покладіть нарізану моцарелу на скибочку хліба. Також можна додати до сендвіча інші продукти, до прикладу, шинку або бекон. Після чого накрийте бутерброд другим шматочком хліба. Відріжте краї хліба, притрусіть сендвіч борошном, збитим яйцем та панірувальними сухарями.
Рецепт сендвіча з моцарелою"Обсмажте бутерброд з одного боку на оливковій олії першого віджиму протягом декількох хвилин до золотистої скоринки. Обережно переверніть і смажте, поки інша сторона не стане такого ж кольору. Перекладіть на тарілку і дайте трохи охолонути. Подавайте з соусом маринара та посипавши пармезаном. І останнє, але не менш важливе: приготуйтеся зафільмувати найкращий сирний трюфель у вашому житті", - підсумувала Олівія.
Інші смачні рецептиРаніше дієтолог поділилася смачним рецептом торта "Червоний оксамит", який чудово смакує без яєць, а також має характерну м'яку й розсипчасту текстуру. За її словами, ті, хто полюбляє більш насичений пиріг, може вдосконалити рецепт, додавши йогурт.
Також експерти пояснили, коли потрібно солити яєчню. Вони наголошують, що додавання солі перед приготуванням робить яєчню більш приправленою та ароматною.
ДЖЕРЕЛО : UNIANПереглядів
Коментарі
Переглядів
Коментарі
Отримайте швидку відповідь на юридичне питання у нашому месенджері, яка допоможе Вам зорієнтуватися у подальших діях
Ви бачите свого юриста та консультуєтесь з ним через екран , щоб отримати послугу Вам не потрібно йти до юриста в офіс
Про надання юридичної послуги та отримайте найвигіднішу пропозицію
Пошук виконавця для вирішення Вашої проблеми за фильтрами, показниками та рейтингом
Переглядів:
496
Коментарі:
0
Переглядів:
764
Коментарі:
0
Переглядів:
442
Коментарі:
0
Переглядів:
575
Коментарі:
0
Переглядів:
554
Коментарі:
0
Переглядів:
551
Коментарі:
0
Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.
Повний текстПриймаємо до оплати
Copyright © 2014-2025 «Протокол». Всі права захищені.