Головна Блог ... Новини "Готую десятиліттями": кулінарка поділилася простим рецептом бісквіта Вікторія "Готую десятиліттями": кулінарка поділил...

"Готую десятиліттями": кулінарка поділилася простим рецептом бісквіта Вікторія

  • 0

  • 0

  • 33

Відключити рекламу

Бісквіт Вікторія популярний не просто так - він досить просто готується і дуже смачний. Торт складається з двох ванільних бісквітів, складених разом з джемом і кремом у середині. Незважаючи на те, що це проста випічка, її можна підкоригувати за смаком, зокрема замінити джем або вибрати інший крем.

Ресторанний критик і автор кулінарних книг Найджела Лоусон поділилася з Express своїм рецептом цього бісквіта, який, за її словами, вона готує "вже десятки років".

Цей рецепт розрахований на вісім-десять скибочок, і випікається всього за 20-25 хвилин.

Інгредієнти:

Для торта:

225 г несолоного масла, розм'якшеного225 г цукрової пудриОдна чайна ложка ванільного екстракту200 г звичайного борошна25 г кукурудзяного крохмалюДві з половиною чайні ложки розпушувачаЩіпка соліЧотири великих яйця кімнатної температуриДві-три столові ложки молока кімнатної температури

Для начинки:

75 г малинового джему без кісточок10 г свіжої малини150 мл жирних вершків

Спосіб приготування:

Почніть зі збивання масла і цукру разом до дуже легкої і пухнастої маси, потім додайте ваніль і знову перемішайте.В іншій мисці змішайте борошно, кукурудзяний крохмаль, розпушувач і сіль.Вбийте одне яйце у вершкове масло і цукор, потім додайте одну столову ложку борошняної суміші та продовжуйте так, поки всі яйця не будуть використані.Добре розітріть, потім ретельно вмішайте борошно, що залишилося.Потім влийте молоко, перемішайте і розподіліть тісто між двома формами.Випікайте протягом 20-25 хвилин у заздалегідь розігрітій до 180 градусів (160 градусів з конвекцією) духовці.Вийміть бісквіти з духовки, коли верхівки стануть темно-коричневими та будуть пружними на дотик, залиште їх застигати у формі протягом 10 хвилин, перш ніж перекласти на решітку для охолодження.Після того, як бісквіти охолонуть, покладіть один із них на блюдо верхівкою донизу, потім розподіліть по ньому джем, до якого додайте розім'яту свіжу малину.Збийте вершки, поки вони не стануть густими, але все ще м'якими, і розподіліть їх по джему.Покладіть другий корж зверху, посипте двома чайними ложками цукрової пудри, потім негайно подавайте.

Раніше УНІАН ділився рецептом "простого" шоколадного торта від Мері Беррі, на приготування якого піде всього 30 хвилин.


ДЖЕРЕЛО : UNIAN
  • 33

    Переглядів

  • 0

    Коментарі

  • 33

    Переглядів

  • 0

    Коментарі


  • Відключити рекламу

    Залиште Ваш коментар:

    Додати

    КОРИСТУЙТЕСЯ НАШИМИ СЕРВІСАМИ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ЮРИДИЧНИХ ПОСЛУГ та КОНСУЛЬТАЦІЙ

    • Безкоштовна консультація

      Отримайте швидку відповідь на юридичне питання у нашому месенджері, яка допоможе Вам зорієнтуватися у подальших діях

    • ВІДЕОДЗВІНОК ЮРИСТУ

      Ви бачите свого юриста та консультуєтесь з ним через екран , щоб отримати послугу Вам не потрібно йти до юриста в офіс

    • ОГОЛОСІТЬ ВЛАСНИЙ ТЕНДЕР

      Про надання юридичної послуги та отримайте найвигіднішу пропозицію

    • КАТАЛОГ ЮРИСТІВ

      Пошук виконавця для вирішення Вашої проблеми за фильтрами, показниками та рейтингом

    Популярні новини

    Дивитись усі новини
    Дивитись усі новини
    logo

    Юридичні застереження

    Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

    Повний текст

    Приймаємо до оплати