0
0
73
Яйця вже стали у багатьох обов’язковим атрибутом сніданку - їх легко та швидко готувати, а у поєднанні з вуглеводами, вони дадуть ситість аж до обіду.
"Ідеально приготоване яйце — це прекрасна річ, незалежно від того, чи вона яєчня, пашот, смажена, варена чи подана як блискучий омлет. Яйця — це швидкий, легкий і поживний варіант їжі", - сказала шеф-кухар зі зіркою Мішлен Саллі Ейб Еxpress.
Вона розповіла, як щоразу правильно готувати яйце пашот і отримувати хороший результат.
Як приготувати яйця пашот"Багато людей ухиляються від яєць-пашот через побоювання, що білки розлетяться та розмокнуть. Найкраще готувати його з яєць прямо з холодильника, що допомагає їм зберігати форму під час приготування", - радить Саллі.
Для початку розбийте яйце в сито, з якого стече будь-який рідкий білок. Доведіть до кипіння велику каструлю з водою — чим глибше вона буде, тим краще. Далі помістіть яйце у маленьку тарілку, щоб було зручніше його потім перекидати у воду. У цей момент дуже важливо зменшити нагрівання води до кипіння.
Кухар радить додати трохи білого оцту у воду і перемішати.
"Використовуйте вінчик, щоб створити ефект виру у воді, і швидко перекиньте яйце. Варіть протягом трьох хвилин, потім вийміть з води шумівкою і помістіть на кухонний папір", - зазначає вона.
Подавати такі яйця найсмачніше на змащених маслом тостах з копченим лососем, беконом, голландським соусом, авокадо, шпинатом, помідорами чи грибами.
Що ще можна приготувати на сніданокРаніше УНІАН розповідав, як приготувати швидкі французькі млинці з трьох інгредієнтів.
Також можна обрати простий банановий пиріг за рецептом дитячого дієтолога.
Переглядів
Коментарі
Переглядів
Коментарі
Отримайте швидку відповідь на юридичне питання у нашому месенджері, яка допоможе Вам зорієнтуватися у подальших діях
Ви бачите свого юриста та консультуєтесь з ним через екран , щоб отримати послугу Вам не потрібно йти до юриста в офіс
Про надання юридичної послуги та отримайте найвигіднішу пропозицію
Пошук виконавця для вирішення Вашої проблеми за фильтрами, показниками та рейтингом
Переглядів:
217
Коментарі:
0
Переглядів:
232
Коментарі:
0
Переглядів:
299
Коментарі:
0
Переглядів:
308
Коментарі:
0
Переглядів:
621
Коментарі:
0
Переглядів:
898
Коментарі:
0
Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.
Повний текстПриймаємо до оплати
Copyright © 2014-2025 «Протокол». Всі права захищені.