Головна Посилання ... Особливості роботи камер шокової заморозки як морозильних установок Особливості роботи камер шокової заморозки як моро...

Особливості роботи камер шокової заморозки як морозильних установок

Камери шокової заморозки призначені для збереження продуктів, які мають здатність швидко псуватись, протягом довгого часу. Якщо робити все правильно та вчасно, то псування продукту та втрата смакових якостей зупиняється. Власне для подальшої можливості вживання в їжу продуктів і використовують камери шокової заморозки у побуті та на промислових підприємствах.

Відмінності шокової заморозки від стандартної

Заморожування продуктів можна розділити на два види:

  • стандартне;
  • шокове.

Звичайно, у кожного є свої риси, плюси та мінуси.

У першого виду виділяють такі особливості:

  • температурний режим від мінус вісімнадцяти до мінус двадцяти чотирьох градусів;
  • заморозка відбувається протягом періоду часу від дванадцяти до двадцяти чотирьох годин;
  • підходить для заморожування курки, м’яса, рибних та інших продуктів.

У камер шокової заморозки можна виділити такі особливості:

  • заморожування до мінус тридцяти п’яти градусів;
  • швидкість заморозки - до півтори години;
  • перелік продуктів дуже широкий: ягоди, соки, десерти, напівфабрикати, зелень, фрукти, хлібо-булочні вироби, кондитерські продукти та інше.

Головна функція, яку виконують морозильні установки шокової заморозки, це рівномірне та швидке заморожування. Використані у цьому устаткуванні технології, дають можливість не втратити вологість з продукту та при цьому зберегти його структуру. Це сприяє збереженню натурального кольору та смаку продуктів.

Особливості вибору камери шокової заморозки

При покупці такого товару слід звертати увагу на різні параметри, наприклад:

  • призначення - використання камери планується в побуті чи для промислових цілей;
  • особливості конструкції;
  • продукти харчування, які можна там заморожувати - можливо придбати для різних продуктів камери;
  • вартість холодильної установки - вона залежить від інших характеристик;
  • режими температур та інше.

Переваги камер шокової заморозки

Компанія “Фріос” пропонує багато різного холодильного та морозильного устаткування під різні потреби клієнтів. Саме тому варто звертатись до них, щоб підібрати підходящий товар. Тут на всі товари є гарантія, а також можна замовити установку системи у потрібному місці.

Камери шокової заморозки характеризуються такими перевагами:

  • зменшення смакових та структурних втрат продукції;
  • зменшення персоналу на виробництві, оскільки це швидко та якісно;
  • швидкий період заморозки;
  • зменшення площі виробництва;
  • зменшення часового періоду, за який прилад окупає свою вартість.

Також для клієнтів важливо буде дізнатись, що такі камери забезпечують збереження якості продуктів, а також продовжують їх термін зберігання. Отож, у замороженому вигляді в камері шокової заморозки такі продукти зможуть зберігатись довше і при цьому не втрачати свої смакові якості. Камера також дозволяє створити безвідходне виробництво, адже там можна зберегти різні продукти, щоб вони не зіпсувались.

Переглядів : 766
logo

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст