0
0
53
Кабачкову ікру готують багато господинь, тому що влітку кабачки коштують дуже дешево, а закуска на зиму виходить відмінною. Зараз справжня кабачкова ікра на зиму - це продукт на вагу золота, але є рецепт точно за ГОСТом СРСР.
Кабачкова ікра - рецепт із радянської куховарської книгиЛюди, які жили за часів СРСР, часто кажуть, що таких смачних продуктів, як тоді, зараз уже не знайти. Саме тому господині намагаються шукати рецепти та готувати самостійно. Ікра кабачкова на зиму теж може бути приготована за радянським ГОСТом.
Інгредієнти:
півтора кілограма кабачків:одна морква;одна ріпчаста цибуля;корінь петрушки;пакетик томатної пасти;олія;столова ложка цукру;чайна ложка солі;перець чорний мелений;перець духмяний мелений;пучок кропу.Кабачкова ікра як у СРСР готується дуже легко - спочатку потрібно вимити кабачки, зняти шкірку, прибрати насіння. Потім нарізати овоч кубиками. Сковороду розігріти, змастити олією, викласти кабачки. Обсмажувати з двох боків до золотистого кольору, а потім накрити кришкою і тушкувати до готовності. Ріпчасту цибулю очистити, подрібнити, а моркву та корінь петрушки натерти на тертці. На окремій сковороді обсмажити ці інгредієнти.
Кабачки, корінь петрушки, цибулю і моркву подрібнити в блендері, перекласти масу в сотейник, поставити на плиту і почати прогрівати. На цій стадії можна додати цукор, сіль, перець і томатну пасту. Важливо пробувати на смак, а не сипати відразу вказану кількість інгредієнтів. Якщо після подрібнення в блендері кількість овочів помітно зменшиться, то й обсяг добавок може змінитися. Готову кабачкову ікру довести до температури мінімум 70 градусів за Цельсієм і викласти в стерилізовані банки. Закатати кришками і прибрати на зберігання.
ДЖЕРЕЛО : UNIANПереглядів
Коментарі
Переглядів
Коментарі
Отримайте швидку відповідь на юридичне питання у нашому месенджері, яка допоможе Вам зорієнтуватися у подальших діях
Ви бачите свого юриста та консультуєтесь з ним через екран , щоб отримати послугу Вам не потрібно йти до юриста в офіс
Про надання юридичної послуги та отримайте найвигіднішу пропозицію
Пошук виконавця для вирішення Вашої проблеми за фильтрами, показниками та рейтингом
Переглядів:
282
Коментарі:
0
Переглядів:
187
Коментарі:
0
Переглядів:
235
Коментарі:
0
Переглядів:
380
Коментарі:
0
Переглядів:
557
Коментарі:
0
Переглядів:
394
Коментарі:
0
Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.
Повний текстПриймаємо до оплати
Copyright © 2014-2025 «Протокол». Всі права захищені.