0
0
40
Салати з буряка давно набули заслуженої популярності. Багато з них давно приїлися, а тому варто спробувати якісь нові рецепти.
Зараз самий розпал сезону буряка, коли він максимально смачний і корисний. Ми підібрали кілька незвичайних салатів, які здивують ваших близьких.
Салат із буряка та оселедцяСалат Королівський з буряком і чорносливомСалат із буряка з солоним огірком і цибулеюФінський салат із бурякаСалат із буряка та оселедцяНа святковий стіл чудово підійде салат із буряком і оселедцем, але не шуба, а зовсім інша страва. Для нього беремо:
300 грамів оселедця;один варений буряк;половину червоної цибулини;половину банки консервованого горошку;кріп;рослинну олію;чорний перець;чайну ложку солі;чайну ложку цукру;столову ложку оцту;половину склянки води.Цибулину нарізаємо півкільцями і переміщуємо її в тарілку. Всипаємо цукор, сіль і заливаємо водою з оцтом. Перемішуємо і залишаємо маринуватися.
Буряк чистимо та нарізаємо смужками. Рибу очищаємо від кісточок і шкірки, нарізаємо також смужками. Коли цибуля буде готова, змішуємо всі інгредієнти, приправляємо за смаком і заправляємо олією.
Салат Королівський із буряком і чорносливомЦе дуже смачний, ситний салат із буряка з насиченим смаком. Він стане прикрасою столу та здивує гостей. Для приготування беремо:
два середні буряки;одну моркву;200 грамів курячого філе;100 грамів чорносливу;100 грамів сиру;75 грамів волоських горіхів;два зубчики часнику;150 грамів майонезу.Буряк і моркву відварюємо до готовності. Натираємо їх на тертку. Філе нарізаємо кубиком і обсмажуємо до готовності на невеликій кількості рослинної олії. Чорнослив дрібно нарізаємо, а сир - натираємо на тертці.
Горіхи перебиваємо блендером у велику крихту, а часник - під прес. Тепер збираємо салат, він викладається шарами: половину буряка, філе, горіхи, майонез, морква, тертий сир, майонез, чорнослив, майонез. Буряк, що залишився, змішуємо з часником і викладаємо останнім шаром.
Салат потрібно залишити в холодильнику на кілька годин для просочення і можна подавати.
Салат із буряка з солоним огірком і цибулеюЦе дуже простий салат із буряка. Його приготування займає мінімум часу та зусиль. Для страви беремо:
Вимитий буряк загортаємо у фольгу і запікаємо протягом години за температури 200 градусів. Після охолодження очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками.
Перекладаємо буряк у тарілку, поливаємо олією і перемішуємо, щоб він не забарвлював інші інгредієнти. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями і залишаємо в піалі з яблучним оцтом на десять хвилин.
Огірки нарізаємо маленькими кубиками. Зелень промиваємо, обсушуємо та нарізаємо. Змішуємо всі інгредієнти разом і приправляємо.
Фінський салат із бурякаНаостанок розглянемо дуже незвичайну страву. Фіни заправляють її буряковим соком з оцтом. Ми взяли варіант, який ближчий до нашої кухні. Для приготування беремо:
два середні буряки;чотири невеликі картоплини;одне яблуко (кисле);одну цибулю;три-чотири мариновані огірки;столову ложку огіркового розсолу;столову ложку рослинної олії;чайну ложку кунжуту.Буряк відварюємо, очищаємо та нарізаємо середніми шматочками. Відварюємо та нарізаємо кубиками картоплю.
Цибулю очищаємо та дрібно нарізаємо. Заливаємо її розсолом і прибираємо в сторону. Яблуко потрібно вимити, очистити від шкірки та нарізати кубиками.
Складаємо всі інгредієнти в піалу або салатницю, заправляємо олією і посипаємо кунжутом. Для кращого результату можна залишити салат настоюватися близько 30 хвилин.
ДЖЕРЕЛО : UNIANПереглядів
Коментарі
Переглядів
Коментарі
Отримайте швидку відповідь на юридичне питання у нашому месенджері, яка допоможе Вам зорієнтуватися у подальших діях
Ви бачите свого юриста та консультуєтесь з ним через екран , щоб отримати послугу Вам не потрібно йти до юриста в офіс
Про надання юридичної послуги та отримайте найвигіднішу пропозицію
Пошук виконавця для вирішення Вашої проблеми за фильтрами, показниками та рейтингом
Переглядів:
489
Коментарі:
0
Переглядів:
359
Коментарі:
0
Переглядів:
462
Коментарі:
0
Переглядів:
491
Коментарі:
0
Переглядів:
709
Коментарі:
0
Переглядів:
509
Коментарі:
0
Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.
Повний текстПриймаємо до оплати
Copyright © 2014-2025 «Протокол». Всі права захищені.