0
0
65
Якщо вам набридло готувати курку за одним і тим же рецептом, то є легкий спосіб, як це виправити. Зокрема в Express поділилися ідеєю приготування курчати з паприкою, яке ідеально підійде для сімейної вечері.
"Я не могла повірити, як швидко готується ця вечеря - і при цьому така смачна. Курятина була добре просмажена і надзвичайно ніжна, а соус - яскравий, соковитий і не надто важкий. Якщо ви шукаєте швидку і смачну вечерю з куркою, цей рецепт для будніх вечорів сподобається всім - і дітям, і дорослим", - запевнила заступниця редактора розділу "Їжа" в The Kitchn Крістіна Разон.
Інгредієнти500 г курячих стегон;2 1/2 чайні ложки кошерної солі;дві чайні ложки свіжомеленого чорного перцю;одна столова ложка оливкової олії;одна середня жовта цибулина, крупно нарізана;чверть склянки томатної пасти;три зубчики часнику, подрібнені;одна столова ложка борошна;одна столова ложка солодкої паприки;пів склянки сухого білого вина, наприклад, Совіньйон Блан або Піно Гріджіо;одна склянка жирних вершків;одна склянка курячого бульйону;сік одного лимона (близько двох столових ложок).Спосіб приготуванняВисушіть курячі стегна за допомогою паперових рушників. Рівномірно посипте їх сіллю та чорним перцем.
Після цього розігрійте оливкову олію в чавунній каструлі або великій сковороді на середньому вогні. Коли олія розігріється, покладіть курячі стегна на сковороду та обсмажуйте їх, поки нижня сторона не покриється золотистою скоринкою, близько 8-10 хвилин.
Переверніть стегна та продовжуйте готувати ще приблизно вісім хвилин. Перекладіть готову курку на тарілку та відставте вбік.
Потім зменште вогонь до середнього, додайте нарізану цибулю в ту ж сковорідку та готуйте, періодично помішуючи, доки вона не почне підрум'янюватися по краях.
"Додайте томатну пасту і подрібнений часник, готуйте, доки паста не набуде насиченого червоного кольору, ще приблизно дві хвилини. Додайте борошно і паприку, постійно помішуючи протягом однієї хвилини. Влийте біле вино і зішкребіть дно сковорідки, щоб відокремити карамелізовані шматочки, дайте рідині випаруватися, а алкоголю випаруватися, це займе близько хвилини", - зазначили в Express.
Після цього додайте вершки, курячий бульйон, чайну ложку солі та чайну ложку перцю. Все перемішайте та доведіть соус до легкого кипіння.
Готуйте це все, періодично помішуючи, доки суміш не загусне, близько трьох хвилин. Далі вимкніть вогонь, додайте лимонний сік та поверніть курку на сковороду. Потім подавайте все одразу.
Інші смачні рецептиРаніше стало відомо, як приготувати персиковий пиріг за рецептом Марти Стюарт. За словами кулінара, цей десерт стане чудовим смаколиком для будь-якої події.
Водночас шеф-кухар Хосе Андрес, який отримав зірку Мішлен, розповів, як зробити "найкращий омлет в історії". Він зазначив, що для цього омлету навіть не потрібна сковорідка.
ДЖЕРЕЛО : UNIANПереглядів
Коментарі
Переглядів
Коментарі
Отримайте швидку відповідь на юридичне питання у нашому месенджері, яка допоможе Вам зорієнтуватися у подальших діях
Ви бачите свого юриста та консультуєтесь з ним через екран , щоб отримати послугу Вам не потрібно йти до юриста в офіс
Про надання юридичної послуги та отримайте найвигіднішу пропозицію
Пошук виконавця для вирішення Вашої проблеми за фильтрами, показниками та рейтингом
Переглядів:
204
Коментарі:
0
Переглядів:
128
Коментарі:
0
Переглядів:
161
Коментарі:
0
Переглядів:
702
Коментарі:
1
Переглядів:
705
Коментарі:
0
Переглядів:
495
Коментарі:
0
Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.
Повний текстПриймаємо до оплати
Copyright © 2014-2025 «Протокол». Всі права захищені.