Головна Блог ... Новини Гарячий шоколад вийде смачнішим, ніж у кафе: 3 прості рецепти для дому Гарячий шоколад вийде смачнішим, ніж у кафе: 3 про...

Гарячий шоколад вийде смачнішим, ніж у кафе: 3 прості рецепти для дому

  • 0

  • 0

  • 5

Відключити рекламу

Гарячий шоколад із маршмеллоу давно асоціюється з домашнім теплом і затишком, якого так не вистачає в холодну пору року. Однак найсмачніші напої зазвичай доводиться купувати в кафе, оскільки порошкові аналоги часто не виправдовують очікувань.

Ми підібрали три простих варіанти, як зробити гарячий шоколад удома. З їхньою допомогою можна насолодитися смачними напоями та пригостити близьких.

Густий гарячий шоколад - рецепт із какао

Це ароматний і насичений десерт, який наповнить зимові вечори особливим теплом. Для нього беремо:

300 мілілітрів молока;50 грамів шоколаду (70%);столову ложку какао;цукор;дрібку кориці або ванілі;збиті вершки.

Переходимо до того, як зробити гарячий шоколад. Молоко переливаємо в сотейник і ставимо нагріватися. Додаємо до нього какао і перемішуємо, щоб не було грудочок.

Шоколад дрібно рубаємо ножем і всипаємо в сотейник. Перемішуємо, поки він не розтане. Коли суміш стане однорідною, всипаємо цукор, ваніль або корицю для аромату.

Розливаємо напій по чашках і прикрашаємо його збитими вершками.

Гарячий шоколад - класичний рецепт

Також ми розібралися, як зробити гарячий шоколад із шоколаду. Для нього потрібно взяти:

100 грамів шоколаду (темного);500 мілілітрів молока;50 мілілітрів вершків;одну столову ложку цукру;чайну ложку ванільного екстракту.

Шоколад дрібно рубаємо ножем. У сотейник наливаємо молоко і нагріваємо на слабкому вогні. Всипаємо шоколад, цукор, ваніль і вливаємо вершки. Акуратно помішуємо, поки суміш не стане однорідною, але не даємо їй закипіти.

Знімаємо з вогню і злегка збиваємо вінчиком - має утворитися легка пінка. Розливаємо напій по чашках і подаємо гарячим. Можна прикрасити шоколадною стружкою.

Гарячий шоколад - рецепт із ромом

Наостанок розглянемо, як приготувати гарячий шоколад із легкою алкогольною ноткою та неймовірним ароматом. Для нього беремо:

100 грамів шоколаду (темного);200 мілілітрів молока;30 мілілітрів рому;чайну ложку цукру;дрібку кориці.

Розтоплюємо шоколад на водяній бані. Потім вливаємо молоко і перемішуємо. Останніми додаємо цукор, ром і корицю. Перемішуємо і подаємо цей густий десерт.

Для урізноманітнення можна брати кокосове молоко замість коров'ячого, змінювати спеції чи алкогольний напій. Наприклад, з дрібкою перцю чилі можна домогтися більш зігрівального ефекту.


ДЖЕРЕЛО : UNIAN
  • 5

    Переглядів

  • 0

    Коментарі

  • 5

    Переглядів

  • 0

    Коментарі


  • Відключити рекламу

    Залиште Ваш коментар:

    Додати

    КОРИСТУЙТЕСЯ НАШИМИ СЕРВІСАМИ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ЮРИДИЧНИХ ПОСЛУГ та КОНСУЛЬТАЦІЙ

    • Безкоштовна консультація

      Отримайте швидку відповідь на юридичне питання у нашому месенджері, яка допоможе Вам зорієнтуватися у подальших діях

    • ВІДЕОДЗВІНОК ЮРИСТУ

      Ви бачите свого юриста та консультуєтесь з ним через екран , щоб отримати послугу Вам не потрібно йти до юриста в офіс

    • ОГОЛОСІТЬ ВЛАСНИЙ ТЕНДЕР

      Про надання юридичної послуги та отримайте найвигіднішу пропозицію

    • КАТАЛОГ ЮРИСТІВ

      Пошук виконавця для вирішення Вашої проблеми за фильтрами, показниками та рейтингом

    Популярні новини

    Дивитись усі новини
    Дивитись усі новини
    logo

    Юридичні застереження

    Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

    Повний текст

    Приймаємо до оплати