Главная Сервисы для юристов Законы Про судовий збір Стаття 9. Зарахування судового збору до Державного бюджету України

Стаття 9. Зарахування судового збору до Державного бюджету України

Предыдущая

9/10

Следующая

1. Судовий збір сплачується за місцем розгляду справи та зараховується до спеціального фонду Державного бюджету України.

2. Суд перед відкриттям (порушенням) провадження у справі, прийняттям до розгляду заяв (скарг) перевіряє зарахування судового збору до спеціального фонду Державного бюджету України.

{Статтю 9 доповнено новою частиною згідно із Законом № 484-VIII від 22.05.2015 }

3. Кошти судового збору спрямовуються на забезпечення здійснення судочинства та функціонування органів судової влади, а також на забезпечення архітектурної доступності приміщень судів, доступності інформації, що розміщується в суді, для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.

{Частина третя статті 9 із змінами, внесеними згідно із Законом № 2633-VIII від 04.12.2018 }

{Стаття 9 із змінами, внесеними згідно із Законом № 3828-VI від 06.10.2011 ; в редакції Закону № 192-VIII від 12.02.2015 }

Предыдущая

9/10

Следующая

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст