Головна Блог Аналітична стаття Статті Частина 2. Домашнє насилля, міжнародне викрадення дітей і тероризм в Україні та Європі.

Частина 2. Домашнє насилля, міжнародне викрадення дітей і тероризм в Україні та Європі.

07.03.2023
Переглядів : 966

У першій частині статті були розглянуті факти міжнародної справи про викрадення дитини та домашнього насильства, що мали місце в Україні та Естонії. Далі продовжимо аналіз ситуації, що відбувається.

В судовій справи в Естонії наявні заяви «зацікавленої особи» Сирії Пракс, про те, що мати ніколи не ображає дитину і відсутня інформація про якесь насильство з боку матері.

Однак таки заяви не слід брати до уваги по-перше, через відсутність будь-яких доказів сказаного та особисту зацікавленість Сирії Пракс (Sirje Praks).

По-друге, вказана фахівець не має реальної картини того, що відбувається і що відбувалося в Україні. Ніхто не знає, що відбувається, коли дитина постійно з матір'ю і сама не усвідомлює реального стану обставин.

Безпідставні твердження, засновані лише на нічим не підкріплених словах, не можуть жодним чином прийматися до відома, навіть якщо ці слова подані на офіційному бланку.

Практикою доведено, ще психологічне насильство – воно тихе і найчастіше не проявляється у фізичних травмах, криках та сварках. Від чого воно є одним із найнебезпечніших видів насильства, та призводить до випадків таких як:

https://rus.postimees.ee/7641268/mat-zakryvala-glaza-rebenku-kotorogo-godami-nasilovali-i-izbivali-doma-pomogli-shkolnye-uchitelya

https://tsn.ua/ru/ukrayina/mat-otrezala-golovu-rodnoy-docheri-i-gulyala-s-ney-po-ulicam-harkova-vse-podrobnosti-ubiystva-1538205.html

https://crimezone.in.ua/podiji/13840-u-dnipri-vitchim-dushiv-ditinu-mati-nazvala-ce-chastinoju-vihovnogo-procesu-foto.html

Оскільки йдеться про іноземних громадян, у жодному разі не можна ігнорувати той факт, що в Україні Алла перебуває на обліку у поліції як кривдник, щодо неї розслідується низка кримінальних справ, у тому числі щодо домашнього насильства, а на території Естонії Алла ховається від правоохоронних органів Україні, де перебуває у розшуку, як і викрадена їй дитина.

Разом з цим, у справі присутні офіційні документи, характеристики та експертні висновки про відсутність будь-якого насильства з боку батька, а також документи, що підтверджують відсутність будь-яких правопорушень батьком взагалі.

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст