Головна Сервіси для юристів Довідники Все про аліменти на дитину в Україні станом на 2024 рік

Все про аліменти на дитину в Україні станом на 2024 рік

10.01.2024
Переглядів : 9272

Аліменти - це обов'язок утримувати родича, який потребує допомоги, іншим родичем, у передбачених чинним законодавством випадках. Слово аліменти має латинське походження (alimentum) і означає харчі, утримання, їжа, продовольство.

Левова частка випадків виплати аліментних платежів припадає на аліменти для дитини. Питання отримання аліментних платежів містить багато тонкощів і нюансів, про які необхідно знати, щоб отримати такі необхідні дитині кошти.

Зміст:

Юридичний інтернет-ресурс "Протокол" розповість Вам про основні положення і тонкощі, що регулюють питання виплати аліментних платежів на дітей в Україні. Також, нагадуємо, що знайти кваліфікованого юриста, який допоможе Вам добитися виплати аліментних платежів через суд і відстояти права Вашої дитини на якісні умови життя, використовуючи спеціальний сервіс даного ресурсу Тендер на юридичну послугу.

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст