Головна Сервіси для юристів Закони Про застосування трансплантації анатомічних матеріалів людині Стаття 10. Участь громадськості (волонтерів) у діяльності, пов’язаній з трансплантацією

Стаття 10. Участь громадськості (волонтерів) у діяльності, пов’язаній з трансплантацією

Попередня

10/24

Наступна

1. Суб’єкти, які надають медичну допомогу із застосуванням трансплантації та здійснюють діяльність, пов’язану з трансплантацією, виключно на безоплатній основі для роз’яснення медичного та соціального значення трансплантації можуть залучати осіб (їхніх родичів чи законних представників), які були донорами, перенесли трансплантацію, вчасно не отримали необхідного лікування методом трансплантації, а також представників релігійних організацій, профільних громадських об’єднань.

{Частина перша статті 10 в редакції Закону № 1967-IX від 16.12.2021 }

{Частину другу статті 10 виключено на підставі Закону № 1967-IX від 16.12.2021 }

{Стаття 10 в редакції Закону 418-IX від 20.12.2019 }

Попередня

10/24

Наступна

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст