Головна Сервіси для юристів Закони Про пільги Героям Радянського Союзу і повним Кавалерам ордена Слави Стаття 12. Відповідність цьому Декрету актів, що приймаються на його основі

Стаття 12. Відповідність цьому Декрету актів, що приймаються на його основі

Попередня

11/13

Наступна

1. Органи державної виконавчої влади, органи місцевого та регіонального самоврядування, підприємства, установи, організації несуть відповідальність за дотримання цього Декрету, а також нормативних та інших актів, що приймаються на його основі.

2. Місцеві державні адміністрації, органи місцевого і регіонального самоврядування можуть за рахунок своїх коштів надавати додаткові пільги Героям Радянського Союзу, повним кавалерам ордена Слави і членам їх сімей.

3. Будь-які підзаконні акти, що обмежують обсяг і перелік прав та пільг, які надаються цим Декретом, є недійсними.

4. Збитки, завдані Героям Радянського Союзу і повним кавалерам ордена Слави, а також їх громадським об'єднанням (організаціям) у зв'язку з реалізацією актів, що суперечать цьому Декрету, підлягають відшкодуванню їм у повному обсязі за рахунок коштів органу державної виконавчої влади чи органу місцевого та регіонального самоврядування, який прийняв незаконний акт.

Попередня

11/13

Наступна

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст