Головна Сервіси для юристів Закони Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор Стаття 55. Плата та строк дії ліцензій на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор в залах гральних автоматів та ліцензій на гральний автомат

Стаття 55. Плата та строк дії ліцензій на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор в залах гральних автоматів та ліцензій на гральний автомат

Попередня

55/60

Наступна

1. Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор в залах гральних автоматів видається Уповноваженим органом строком на п’ять років.

2. Плата за ліцензію на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор в залах гральних автоматів становить 7 500 (сім тисяч п’ятсот) мінімальних заробітних плат.

3. Ліцензія на гральний автомат видається Уповноваженим органом на строк дії ліцензії на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор в залах гральних автоматів.

4. Щорічна плата за ліцензію на гральний автомат становить 6 (шість) мінімальних заробітних плат за один гральний автомат.

Попередня

55/60

Наступна

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст