Головна Блог Новини Лозінському знову не щастить!

Лозінському знову не щастить!

27.08.2014
Автор:
Переглядів : 1959

Наводжу сьогоднішнє офіційне повідомлення Генеральної прокуратури України про засудженого за вбивство
колишнього народного депутата Лозінського В. О.

"Органами прокуратури України здійснюється постійний нагляд за виконанням судових рішень у кримінальних провадженнях, забезпеченням порядку та умов відбування покарань у місцях несвободи.

За результатами прокурорської перевірки в діяльності Бориспільської виправної колонії № 119 встановлено, що засудженому Віктору Лозінському комісією з питань застосування до засуджених пільг з відбування покарання необґрунтовано пом’якшено умови тримання шляхом його переведення до дільниці соціальної реабілітації цієї виправної установи.
При цьому, комісією неналежно вивчено матеріали, характеризуючі засудженого, та не враховано, що Віктор Лозінський під час відбування покарання фактично своє виправлення не довів, не працював, мав дисциплінарне стягнення за порушення режиму тримання. Більше того, посадовцями пенітенціарного закладу до офіційних документів вносилися недостовірні відомості про його залучення до суспільно корисної праці, здійснення нарахувань за нібито відпрацьований час.
Вказані порушення також залишилися поза увагою територіального управління Державної пенітенціарної служби України.
Лише за втручання прокуратури зазначене незаконне рішення комісії про надання засудженому Лозінському пільг скасовано. На сьогодні він відбуває покарання у визначеному законом порядку.
Прокуратурою Київської області за даним фактом внесено відповідні відомості до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ознаками ч. 1 ст. 367 КК України (службова недбалість).
Генеральною прокуратурою України до Державної пенітенціарної служби України спрямовано подання прокуратури Київської області про усунення порушень вимог чинного законодавства з вимогою притягнення до відповідальності винних службових осіб вказаної установи виконання покарань."
Згадайте новину: Депутат-вбивця Лозінський поки що залишиться за гратами.
Незаконнє звільнення вбивці Лозинського В. О. суддею Вознюком С. М.
Обговорюйте: Все що пов'язане із "справою Лозінського" користувачам пропонується обговорити в розділі "Юридична дискусія" за цим посиланням.


Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст