Головна Сервіси для юристів Закони Кримінальний процесуальний кодекс України Стаття 222. Недопустимість розголошення відомостей досудового розслідування

Стаття 222. Недопустимість розголошення відомостей досудового розслідування

Попередня

300/723

Наступна

1. Відомості досудового розслідування можна розголошувати лише з письмового дозволу слідчого або прокурора і в тому обсязі, в якому вони визнають можливим.

{Частина перша статті 222 із змінами, внесеними згідно із Законом № 2213-VIII від 16.11.2017 }

2. Слідчий, прокурор попереджає осіб, яким стали відомі відомості досудового розслідування, у зв’язку з участю в ньому, про їх обов’язок не розголошувати такі відомості без його дозволу. Незаконне розголошення відомостей досудового розслідування тягне за собою кримінальну відповідальність, встановлену законом.

{Частина друга статті 222 із змінами, внесеними згідно із Законом № 2213-VIII від 16.11.2017 }

Попередня

300/723

Наступна

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст