Артем Сергійович Ситник

17.04.2015
Автор:
Переглядів : 3241

ОФІЦІЙНА БІОГРАФІЯ

Народився в смт. Компаніївка Кіровоградської області (19 серпня 1979р.)

Освіта:
Закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого (2001)

Досвід роботи:
Працював на різних посадах в системі органів прокуратури помічником прокурора Ленінського району міста Кіровоград, слідчим, старшим слідчим, начальником слідчого відділу прокуратури Київської області (2001-2011)

Звільнився з прокуратури за власним бажанням (2011)
Справжньою причиною звільнення було як зазначено в автобіографії «через незгоду з політикою режиму Януковича, криміналізацією правоохоронних органів, згортанням боротьби з корупцією, абсолютним непрофесіоналізмом та ангажованістю режимом тодішнього прокурора Київської області Вітязя М. І.»;

Адвокатська практика в адвокатській фірмі «Юридичні гарантії» (2011-2015)

Призначений президентом України Порошенко на посаду директора НАБУ на підставі результатів першого відкритого конкурсу (17 квітня 2015р.)

Директор Національного антикорупційного бюро України (з 17 квітня 2015 р. – по теперішній час)

Сім‘я:
Одружений, має двох дітей;

Відомі кримінальні справи:
За деякими даними розслідував під час служби в органах прокуратури понад 300 кримінальних справ.

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст