Артем Сергійович Ситник

17.04.2015
Автор:
Просмотров : 3250

ОФІЦІЙНА БІОГРАФІЯ

Народився в смт. Компаніївка Кіровоградської області (19 серпня 1979р.)

Освіта:
Закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого (2001)

Досвід роботи:
Працював на різних посадах в системі органів прокуратури помічником прокурора Ленінського району міста Кіровоград, слідчим, старшим слідчим, начальником слідчого відділу прокуратури Київської області (2001-2011)

Звільнився з прокуратури за власним бажанням (2011)
Справжньою причиною звільнення було як зазначено в автобіографії «через незгоду з політикою режиму Януковича, криміналізацією правоохоронних органів, згортанням боротьби з корупцією, абсолютним непрофесіоналізмом та ангажованістю режимом тодішнього прокурора Київської області Вітязя М. І.»;

Адвокатська практика в адвокатській фірмі «Юридичні гарантії» (2011-2015)

Призначений президентом України Порошенко на посаду директора НАБУ на підставі результатів першого відкритого конкурсу (17 квітня 2015р.)

Директор Національного антикорупційного бюро України (з 17 квітня 2015 р. – по теперішній час)

Сім‘я:
Одружений, має двох дітей;

Відомі кримінальні справи:
За деякими даними розслідував під час служби в органах прокуратури понад 300 кримінальних справ.

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст