Главная Блог Аналитические статьи Темы Зразок клопотання про зупинення провадження у справі у зв’язку підтвердження випадків інфікування короновірусом та смерті

Зразок клопотання про зупинення провадження у справі у зв’язку підтвердження випадків інфікування короновірусом та смерті

17.03.2020
Просмотров : 17324

В Україні зафіксовано ще два випадки зараження коронавірусом.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я у Telegram.

Повідомляється, що зафіксовано два нових випадки коронавірусної інфекції - у жінки пенсійного віку з Житомирської області і чоловіка з Чернівецької області, дружина якого перебувала в Італії протягом останніх 14 днів.

"Пацієнти ізольовані, їм надається симптоматичне лікування, проходить робота з контактами. Раніше в Україні був зафіксований 1 випадок коронавірусу COVID-19 у чоловіка в Чернівцях, поки його стан задовільний", - уточнює МОЗ.

Окрім того в Україні зафіксовано першу смерть людини, інфікованої коронавірусом COVID-19

71-річна жінка з Житомирської області, яка 12 березня була госпіталізована із зафіксованим лабораторно підтвердженим випадком COVID-19, сьогодні померла. МОЗ України висловлює співчуття рідним.

Аналізуйте судовий акт: Спалах епідемії особливо небезпечної хвороби, в тому числі, коронавірусу COVID-19, не свідчить про об`єктивну неможливість вирішення цивільної справи і зупинення провадження (Новосанжарський райсуд, № 546/562/17,26.02.20)

Під наглядом лікарів знаходяться близькі родичі, з якими вона проживала, та особи, з якими вона контактувала. Міністерство охорони здоров’я України зазначає, померла жінка знаходилася в групі ризику. Згідно зі світовою тенденцією, старше покоління людей найбільш вразливе до інфікування коронавірусом COVID-19 з летальними наслідками.За результатами аналізу і моделювання РНБО можливого варіанту поширення коронавірусу COVID-2019 в Україні, у зоні найменшого ризику перебувають особи у віці від 10 до 39 років, для яких показник ймовірності захворювання становить 0,2%. Для 40-49-річних - відповідно 0,3%; для 50-59-річних - 1,3%; для 60-69-річних - 3,4%, для 70-79-річних - 7,8%.У зоні найбільшого ризику перебувають літні люди у віці 80+, для них цей показник становить 13,5%.У понеділок, 16 березня, у Києві лабораторно підтверджено два випадки COVID-19.Джерело: телеграм-канал МОЗДеталі: За даними міністерства, пацієнти ізольовані, їм надається симптоматичне лікування. Один пацієнт протягом інкубаційного періоду повернувся з Франції.Наразі в Україні 7 підтверджених випадків інфікування COVID-19, з них 1 - летальний (у літньої жінки з Житомирщини).

Користуйтеся консультацією: Чи є коронавірус форс-мажором та підставою невиконання зобов’язань?

Голова Ради суддів України Богдан Моніч звернувся до голів судів з рекомендацією запровадити особливий режим роботи на період карантинних заходів. Про це було повідомлено листом РСУ №186/20 від 16.03.2020 року.

У листі зазначено, що, враховуючи Постанову Кабінету Міністрів України №211 "Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19" судам рекомендовано на період з 16 березня до 03 квітня 2020 року, встановити особливий режим роботи.

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст