Главная Блог Новости Юридичні радники Мін’юсту: найменування та вартість послуг

Юридичні радники Мін’юсту: найменування та вартість послуг

14.06.2019
Автор:
Просмотров : 3917

З 2014 року витрати держави на послуги юридичних радників та інших фахівців із забезпечення захисту прав та інтересів України під час урегулювання спорів, розгляду у закордонних юрисдикційних органах справ за участю іноземного суб'єкта та України невпинно зростали та становили у 2018 році 762,4 млн. грн. (близько 28 млн. долл. США).

Про це свідчать дані Міністерства юстиції України, надані у відповідь на запит на отримання публічної інформації. Текст відповіді є у розпорядженні видання «Закон і Бізнес».

У міністерстві нагадали, що одним із їхніх завдань є забезпечення представництва інтересів держави у судах України, здійснення захисту інтересів України у Європейському суді з прав людини під час урегулювання спорів і розгляду в закордонних юрисдикційних органах справ за участю іноземних суб’єктів та України. Для забезпечення захисту прав та інтересів України вони здійснюють закупівлю за державні кошти робіт та послуг юридичних радників, примирювачів, фахівців, експертів, у тому числі іноземних, які мають необхідні знання, володіють іноземною мовою.

Протягом 2014 - 2018 років за договорами про закупівлю юридичних послуг, укладеними за результатами проведення процедур закупівель, Міністерству юстиції надавали юридичні послуги такі іноземні юридичні фірми:

- Latham & Watkins (London) LLP;

- Lalive SA;

- Shearman & Sterling LLP;

- Winston & Strawn LLP;

- Quinn Emanuel Urquhart & Sullivan UK LLP;

- Withers LLP;

- King & Wood Mallesons LLP;

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст