Главная Блог Новости Протистояння Шустера і ДФС України набирає нових обертів

Протистояння Шустера і ДФС України набирає нових обертів

27.04.2016
Автор: Borus Osadchuy
Просмотров : 1897

25 квітня ЗМІ стало відомо, що Шустеру, який має громадянство Канади анулювали дозвіл на роботу.

26 квітня повідомили про те, що Київський міський центр зайнятості зареєстрував наказ про скасування дозволу на роботу в Україні Шустеру.

"Два тижні тому ми отримали продовження дозволу на роботу для Савіка. Вчора з'явилося багато інформації про те, що цей дозвіл був анульований. Ми вважали, що це "качка". Однак сьогодні вранці наші юристи зв'язалися з центром зайнятості та ті усно підтвердили цю інформацію", - сказав партнер Савіка Шустера Павло Єлізаров.

Як відомо, восени 2015 року фіскальна служба почала перевірку діяльності ТОВ "Савік Шустер студія". Згодом Шустер повідомив, що вона склала акт про порушення податкового законодавства на суму понад 13 мільйонів гривень.

Комітет Верховної Ради з питань свободи слова та інформполітики вимагає запросити на годину запитань до уряду у п'ятницю голову Державної фіскальної служби Романа Насірова для звіту у справі щодо перевірки організації "Савік Шустер студія".

Сам телеведучий Савік Шустер заявив, що починає голодування, яке триватиме доти, поки йому не повернуть право працювати в Україні.

"Я оголошую голодування до моменту повернення мені права працювати в Україні", - заявив Шустер.

"Це не проблема патріотизму українського. Я патріот Європи. Я не хочу, щоб в Європі крали, я не хочу, щоб в Європі знущалися над людьми, я не хочу, щоб в Європі були війни. Я вважаю, що ті, люди, які сьогодні приймають такі рішення, як ми бачили, це люди, які ведуть нас до чергової війни, кровопролиття", - додав Шустер.

"Я буду голодувати, доки ці люди не змінять свого рішення", - підкреслив Шустер.

Згадайте новину: МВС порушило справу проти журналіста Скрипіна - запис внесено до ЄРДР

Журналіст, сказав, що продовжить роботу в Україні, незважаючи на заборони.

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст