Главная Блог Аналитические статьи Статьи ШКОЛА МАЙБУТНЬОГО. Як виглядатиме Нова українська школа.

ШКОЛА МАЙБУТНЬОГО. Як виглядатиме Нова українська школа.

25.04.2018
Просмотров : 4003
Основні нововведення, які торкнуться всіх сторін навчального процесу – вчителів, батьків та дітей.

Що змінилось в системі освіти, у зв'язку із прийняттям нового закону про освіту та до чого слід готуватися батькам. В даному огляді (статті) буде розкрито основні новації та новий підхід до освіти, те що чекає дітей які підуть з 2018 року до школи в перший раз.

Новий закон про освіту був прийнятий Верховною радою України наприкінці минулого року (05 вересня 2017 року), пізніше відповідно він був підписаний Президентом України (25 вересня 2017 року), пройшов процедуру публікації в газеті та офіційно набрати чинності з 28 вересня 2017 року. Отже, з цієї дати офіційно дано початок освітній реформі.

Ухвалення нового закону, як завірило нас керівництво профільного міністерства (МОН) сприятиме відкриттю шляху до створення і реалізації концепції нової української школи. Що являє собою ця нова концепція, ми спробуємо розібратися далі.

Отже, як виглядатиме нова українська школа. Отримання повної загальної середньої освіти буде проходити на протязі 12 років наступним чином:

  1. Початкова школа

1 клас

2 клас

3 клас

  1. клас

2. Базова середня школа (гімназія)

5 клас

6 клас

7 клас

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст