Главная Блог Аналитические статьи Legal Tech Проект AirLaw.Pro переможець у конкурсі HiiL Innovating Justice Challenge 2019

Проект AirLaw.Pro переможець у конкурсі HiiL Innovating Justice Challenge 2019

19.11.2019
Автор: AirLaw.Pro
Просмотров : 1010

Осінь 2019 року дійсно стала «золотою порою» для команди AirLaw.Pro. В жовтні перемога в HiiL Innovating Justice Challenge 2019, в листопаді участь у Legal Startup Crash Test 23, і змагання за звання кращого стартапу за версією Liga Zakon Awards.

Інформаційно-правовий ресурс «Протокол» поспілкувався з членами команди AirLaw.Pro та запитав про їх враження від перемоги в конкурсі від HiiL:

СТАРТАП: AirLaw.Pro - Мы помогаем пострадавшим пассажирам получить положенную компенсацию от авиакомпаний

«Начебто тільки вчора ми отримали запрошення на участь в Innovating Justice Challenge 2019, а вже сьогодні в нашому офісі розміщена просто неймовірна табличка з надписом – «Winner».

Так, це було декілька місяців хвилювань, підготовки та навчання. Велика кількість заявок на участь, але лише десять команд стали учасниками HiiL Innovating Justice Challenge 2019 та змагалися за звання № 1.

(стаття http://blog.1991.center/legaltechplease)

Шість тижнів чудових менторських сесій пролетіли зовсім непомітно. До нас завітали представники компаній, які тільки вчора були стартапами, а вже сьогодні про них говорять на декількох континентах (Axdraft, Avitar та інші).

Все це мотивувало нас молодих та зелених стартаперів зробити свій продукт ще краще, корисніше і ближче для нашого користувача.

Більше всього нас вразило те, що в світі сповненому бажання отримання матеріального прибутку, організатори найбільший акцент ставили на соціальну складову (social impact) кожного проекту. І ця позиція нам дуже імпонувала, тому ми зробили все, щоб продемонструвати наскільки велика соціальна складова в нашому проекті».

Читайте статтю: История YouControl — как построить IT-бизнес на госданных

Так хто ж такі AirLaw.Pro і чим вони займаються?

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст