Главная Сервисы для юристов Законы Про спеціальний режим інвестиційної діяльності на територіях пріоритетного розвитку в Луганській області Стаття 3. Запровадження на територіях пріоритетного розвитку спеціального режиму інвестиційної діяльності

Стаття 3. Запровадження на територіях пріоритетного розвитку спеціального режиму інвестиційної діяльності

Предыдущая

3/9

Следующая

Спеціальний режим інвестиційної діяльності запроваджується на територіях пріоритетного розвитку і діє протягом 30 років при реалізації в порядку, визначеному цим Законом, інвестиційних проектів у пріоритетних галузях (підгалузях) виробництва, перелік яких визначається Кабінетом Міністрів України.

До територій пріоритетного розвитку належать у своїх адміністративно-територіальних межах міста Брянка, Краснодон, Свердловськ, Первомайськ, Стаханов, Красний Луч, а також Антрацитівський, Кремінський та Краснодонський райони Луганської області. ( Частина друга статтті 3 в редакції Закону N 1241-XIV ( 1241-14 ) від 18.11.99 )

Спеціальний режим інвестиційної діяльності застосовується до суб'єктів підприємницької діяльності, які реалізують в порядку, визначеному цим Законом, інвестиційний проект кошторисною вартістю, еквівалентною не менше:

500 тис. доларів США - при реалізації інвестиційного проекту в галузях сільського господарства, обробної промисловості та охорони здоров'я;

700 тис. доларів США - при реалізації інвестиційного проекту в галузях будівництва та транспорту;

1 млн. доларів США - при реалізації інвестиційного проекту в галузях добувної промисловості, виробництва електроенергії та коксу, хімічного виробництва і машинобудування.

Початком реалізації проекту є дата фактичного внесення інвестиції.

Предыдущая

3/9

Следующая

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст