Главная Сервисы для юристов Законы Про платіжні системи та переказ коштів в Україні Стаття 10. Внутрішньодержавні та міжнародні платіжні системи, створені резидентами

Стаття 10. Внутрішньодержавні та міжнародні платіжні системи, створені резидентами

Предыдущая

10/43

Следующая

10.1. Банки та/або небанківські установи-резиденти мають право створювати та бути учасниками внутрішньодержавних та/або міжнародних платіжних систем.

10.2. Національний банк України має право установлювати вимоги до платіжних організацій платіжних систем залежно від виду переказів, які здійснюються в платіжній системі.

10.3. Учасниками платіжної системи в Україні мають право бути банк, що має банківську ліцензію Національного банку України, а також небанківська фінансова установа, яка має ліцензію Національного банку України на переказ коштів без відкриття рахунків, які уклали договори з платіжною організацією відповідної системи.

{Стаття 10 із змінами, внесеними згідно із Законом № 2056-IV від 06.10.2004 ; в редакції Закону № 5284-VI від 18.09.2012 }

Предыдущая

10/43

Следующая

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст