Главная Сервисы для юристов Законы Про особливості страхування сільськогосподарської продукції з державною підтримкою Стаття 10. Визначення страхового платежу (страхової премії) за договорами страхування та порядок його сплати

Стаття 10. Визначення страхового платежу (страхової премії) за договорами страхування та порядок його сплати

Предыдущая

10/22

Следующая

1. Страховий платіж (страхова премія) встановлюється у договорі страхування як добуток страхової суми і страхового тарифу, визначеного для кожного виду сільськогосподарської продукції з дотриманням положень цього Закону.

2. Граничні розміри, структура, порядок застосування страхових тарифів за видами сільськогосподарської продукції, що підлягає страхуванню, та за регіонами України встановлюються Кабінетом Міністрів України.

{Стаття 10 в редакції Закону № 1601-IX від 01.07.2021 }

{Граничний розмір, структура, порядок застосування страхових тарифів див. в Постановах КМ № 1285 від 09.12.2021 , 851 від 11.08.2023 , 890 від 22.08.2023 }

Предыдущая

10/22

Следующая

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст